-
Tom Erik er ny fagansvarlig i Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor
Tom Erik Kristensen begynner i stillingen som fagansvarlig i Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor (BKO) den 1. mars, og han ser frem til å kunne bidra med sin kunnskap og kompetanse til alle lærlingene i BKO.
-
Fjernundervisning kan styrke rekrutteringen
NHO Mat og Drikke støtter mer fjernundervisning i yrkesfag, men understreker behovet for kvalitet og praksis.
-
Skal dømme i Årets Konditor 2025
Cathrine Nilsen er en av tre dommere som skal kåre Årets Konditor 2025. Hun er utdannet konditor, og jobber til daglig som konditorsjef ved Britannia Hotel, hvor hun også er fagansvarlig for konditorlærlingene.
-
Kjenner du noen som skal begynne på VG2 baker og konditor?
Tips dem om Baker & Konditor Campus! Søknadsfristen er 11. mai og selve samlingen finner sted i Oslo-området 22.-27. juni.
-
Ni tiltak for et sunnere kosthold
Forbud mot markedsføring av usunn mat og drikke mot barn, gratis frukt og grønt, avgift på sukkerholdig drikke og sunnhetsmerking av mat er blant tiltakene som foreslås av det regjeringsoppnevnte ekspertutvalget.
-
Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2024
Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) er den største konferansen for mat- og måltidsbransjen. Årets hovedtemaer er effektiv rekruttering, fullføring og livslang læring i mat- og måltidsbransjen.
-
Økning i antall søkere til restaurant- og matfagene
Etter mange år med jevn nedgang, ser nå trenden ut til å snu. I fjor stoppet nedgangen opp og tallene for 2024 viser en økning i hele 7 % i antall søkere til restaurant- og matfagene.
-
Ny bakersvenn på Bakst og Brygghuset
Lars Helge Larsen har vært bakelærling på Bakst og Brygghuset i Bergen. Han fikk svennebrevet 26. februar. Vi gratulerer og ønsker Lars lykke til videre!