Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Naustdal Dampbakeri

        https://www.dampbakeriet.no/
      2. Rune Valestrand

        https://www.bklf.no/organisasjon/Administrasjon/rune-valestrand
      3. Bli kjent med Edgars

        I 1906 åpnet Lalands bakeri i Mandal. Siden den gang har bakeriet skiftet både navn og eiere flere ganger, men en ting har aldri forandret seg; bakeriet har i over hundre år forsynt både sørlendinger og turister med velsmakende kvalitetshåndverk.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-edgars Bli kjent med , Bli kjent med
      4. Opplæringskontorenes rolle er avklart

        I arbeidet med ny opplæringslov og forskrift til denne har det vært mye usikkerhet knyttet til opplæringskontorenes fremtidige rolle i fag- og yrkesopplæringen. Endelig avklaring kom først når den nye forskriften ble offentliggjort 3. juni.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/opplaringskontorenes-rolle-er-avklart Nyhet
      5. Skal dømme i Årets Konditor 2025

        Cathrine Nilsen er en av tre dommere som skal kåre Årets Konditor 2025. Hun er utdannet konditor, og jobber til daglig som konditorsjef ved Britannia Hotel, hvor hun også er fagansvarlig for konditorlærlingene.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skal-domme-i-arets-konditor-2025 Nyhet , Arrangementer
      6. Midt-norsk mesterskap for baker- og konditorfaget

        Svenneklubben, NKB, inviterer til Midt-norsk mesterskap i baker og konditorfagene. Konkurransen blir arrangert 22. februar 2025 og retter seg mot VG2-elever til og med lærlinger og svenner under 22 år. Kjenner du noen som burde melde seg på?

        https://www.bklf.no/artikler/2024/midt-norsk-mesterskap-for-baker--og-konditorfaget Nyhet , Arrangementer, Fagutdanning
      7. Nytt medlemstilbud: frokostwebinarer om aktuelle temaer

        Fredag 13. september arrangerer BKLF det første i en rekke frokostwebinarer eksklusivt for våre medlemmer. — Målet er å komme tettere på medlemmene og løfte frem interessante og viktige temaer som vi vet bransjen er opptatt av, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nytt-medlemstilbud-frokostwebinarer-om-aktuelle-temaer Nyhet
      8. Ny opplæringslov for grunnskole og videregående skole

        1. august ble den nye opplæringsloven med tilhørende forskrift innført. Her er de viktigste endringene for lærebedrifter.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ny-opplaringslov-for-grunnskole-og-videregaende-skole Fagutdanning, Opplæringskontorer
      9. Økning i antall søkere til restaurant- og matfagene

        Etter mange år med jevn nedgang, ser nå trenden ut til å snu. I fjor stoppet nedgangen opp og tallene for 2024 viser en økning i hele 7 % i antall søkere til restaurant- og matfagene.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/okning-i-antall-sokere-til-restaurant--og-matfagene Nyhet
      10. Baker- og Konditorbransjens Landsforening har fått ny president

        Onsdag 12. juni valgte generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening etterfølgeren til avtroppende president, Ole John Berntsen (Naustdal Dampbakeri).

        https://www.bklf.no/artikler/2024/baker--og-konditorbransjens-landsforening-har-fatt-ny-president BKLF
      • Forrige
      • Side 66 av 116
      • 1
      • ...
      • 65
      • 66
      • 67
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube