-
Baker- og Konditorkonferansen
Velkommen til årets viktgste møteplass! En dag fylt med spennende foredragsholdere, inspirasjon og gode bransjekolleger. Hold av dagen, mer informasjon kommer!
-
Landskonferansen for restaurant- og matfag 2026
Hvordan ser fremtidens kompetanse ut i mat- og måltidsbransjen? Hvordan bruke KI, automasjon og digitale verktøy i opplæringen? Hvordan organisere fagopplæringen i en ny tid?
-
Butikksamling for butikkledere
Din Baker inviterer medlemmer til butikksamling med fokus på butikkdrift, ledelse og markedsføring.
-
Cerealfagdagen 2025: Norsk, sunt og bærekraftig
Mer norsk matkorn er et tema høyt på agendaen. Vi vil også løfte tema ved å presentere det seneste fra forskningen, Matkornpartnerskapet og bakerienes nye satsinger. Samtidig spiser folk mindre brød enn tidligere. Vi får innsikt i hva som gjøres for å stoppe denne nedgangen.
-
Cerealfagdagen
13. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2024. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.
-
Reiselivsmessen ITB Berlin
Internasjonale aktører innen turisme og reiseliv samles årlig på den største reisemessen - ITB Berlin.
-
INTERNORGA
Den ledende varemessen for reise- og resturantbransjen. Her får du spennende foredrag og møter en rekke utstillere.
-
Iba-messen 2023
Iba er verdens største messe for baker- og konditorbransjen. Normalt blir messen arrangert hvert tredje år, men i oktober arrangeres Iba for første gang siden 2018.
-
Generalforsamling
Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for Baker- og Konditorbransjens Landsforening å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj og faglig påfyll.