Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1098 resultater:
      1. Merking av baker- og konditorvarer

        I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/merking-av-baker--og-konditorvarer Kurs
      2. Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger

        Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser, bake med ulike melsorter og se hvordan det påvirker sluttresultatet? Her skal vi bake med både surdeig og andre fordeiger, se på reseptoppsetting og bli kjent med ulike konsistenser.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/brodbaking-med-baker--og-konditorakademiet Kurs
      3. Digitalt kurs i lokale forhandlinger

        Er du ny i forhandlerrollen eller ønsker du en oppfriskning av tariffavtalenes regler om lønnsforhandlinger? Da er dette kurset noe for deg.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/digitalt-kurs-i-lokale-forhandlinger Kurs , Tariff
      4. Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 2

        I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/fagfornyelsen-i-bakerfaget--modul-2 Kurs
      5. Innføring i internkontroll mat

        I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/innforing-i-internkontroll-mat Kurs
      6. BKLFs Fagkonferanse i Stjørdal

        Målet er å skape nye møteplasser og nye nettverk mellom bedrift, skole, elever, lærlinger, lærere og fagarbeidere. Konferansen er gratis å delta på og vi oppfordrer alle til å benytte anledningen til å snakke med nye personer i bransjen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/fagkonferanse-16nov Arrangement
      7. Kurs i kjevlede deiger

        Kurs i kjevlede deiger beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-kjevlede-deiger-19-mars Kurs
      8. Kurs i kjevlede deiger

        Kurs i kjevlede deiger beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-kjevlede-deiger-19-mai Kurs
      9. Kurs i sjokoladearbeid

        Grunnkurs i sjokoladearbeid beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-sjokoladearbeid-10-mars Kurs
      10. Generalforsamling BKLF 2020

        Årets formelle generalforsamling i BKLF hvor alle medlemmer er invitert til å delta.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/generalforsamling-bklf-2020 Arrangement
      • Forrige
      • Side 9 av 110
      • 1
      • ...
      • 8
      • 9
      • 10
      • ...
      • 110
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube