Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1062 resultater:
      1. Større og sterkere enn på lenge

        Baker- og Konditorlandslaget 2025 er nå offisielt, og laget er større enn det har vært på mange år. Etter å ha strevd litt med rekrutteringen under og etter pandemien, har både baker- og konditorlaget i år mange sterke utøvere.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/storre-og-sterkere-enn-pa-lenge Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      2. Skal utfordre seg selv

        20. mars skal "Årets konditor 2025" kåres. NM i konditorkunst går av stabelen på Umami Arena på Lillestrøm, og de fire dyktige finalistene forbereder seg nå på beinhard konkurranse.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/skal-utfordre-seg-selv Arrangementer
      3. Disse kommer på Baker- og konditorkonferansen

        Det nærmer seg 18. februar og konferanse. Se endelig program og bli kjent med foredragsholderne her.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/disse-kommer-pa-baker--og-konditorkonferansen Nyhet
      4. Sandwich!

        I ukene 3-6 kjører Matprat en større digital kampanje med sandwich som tema. Kampanjen er en del av brødprosjektet, hvor BKLF er en av bidragsyterne.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/sandwich Nyhet
      5. Søk stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        Baker- og konditorsvenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning, kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt stipendfond.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/soke-stipend-hos-baker--og-konditorbransjens-landsforening Medlemskap og fordeler, Fagutdanning
      6. To kategoripriser til Norge i Nordic Bakery Cup

        Det ble bokstaveligtalt et mesterskap med høy temperatur, da Nordens beste bakere skulle kåres på Akademie Deutsches Bäckerhandwerk i Berlin i dag. Med over tretti grader i den tyske hovedstaden, ble det varmt også inne i bakeriet. Dette gjorde at hevingen gikk raskere, og alle deltagerne måtte vise at de kunne omstille seg raskt.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/To-kategoripriser-til-Norge-i-Nordic-Bakery-Cup Baker- og konditorlandslaget
      7. Nye kostråd: riktig og viktig

        Helsedirektoratet presenterte de nye kostrådene torsdag 15. august under Arendalsuken. NHO Mat og Drikke er i hovedsak fornøyd.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nye-kostrad-riktig-og-viktig Nyhet
      8. Aanerud bakeri – tradisjonsrik finalist i Årets Bakeri

        Aanerud Bakeri i Årnes er en av tre finalister i kåringen Årets Bakeri 2024. Det tradisjonsrike familiebakeriet i Nes kommune i Akershus ble grunnlagt i 1921, og drives i dag av femte generasjon.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/aanerud-bakeri--tradisjonsrik-finalist-i-arets-bakeri
      9. Mattilsynet er fornøyd med nasjonale retningslinjer

        Det har vært en utfordring at inspektører fra Mattilsynet har hatt ulike tolkninger av regelverket når de kommer på inspeksjon. BKLF ved fagansvarlig mattrygghet, Anne Momrak-Haugan, utviklet derfor Nasjonale retningslinjer for baker- og konditorbransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/mattilsynet-er-fornoyd-med-nasjonale-retningslinjer Medlemskap og fordeler
      10. Resultatet av lønnsforhandlingene i 2024

        Da mange bedrifter etterlyste nøkkeltall for 2024, er disse nå blitt lagd. Her kan du lese hva resultatet av lønnsforhandlingene i 2024 betyr for din bedrift dersom den er bundet av overenskomst 133 for baker- og konditorfagene.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/resultatet-av-lonnsforhandlingene-i-2024 Tall og fakta
      • Forrige
      • Side 94 av 107
      • 1
      • ...
      • 93
      • 94
      • 95
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube