Glutenfri sjokoladekake fra Konditorlandslaget
Det er slettes ikke mye som skal til for å lage en saftig og god glutenfri sjokoladekake.
30 resultater
Det er slettes ikke mye som skal til for å lage en saftig og god glutenfri sjokoladekake.
En fransk klassiker med en frisk smak av sitronkesella, bringebær og italiensk marengs.
En pavlova trenger marengsbunn og vaniljekrem, samt bær på toppen – i dette tilfellet, søte og norske jordbær! Her er det mye krem, så sørg for å få en godt pisket og luftig konsistens.
Fargerike, franske og fantastisk gode: Makroner smaker like godt som de er dekorative på kakefatet. Og det er slettes ikke vanskelig å lage dem selv heller. Du kan smake til makronene med ønsket farge, fyll og syltetøy for å sette ditt eget preg på dem. For sprø makroner: pass på under pisking, ha i sukker sakte. Det er samme fremgangsmåte som for marengs.
Frisk og nydelig kake med smak av bringebær og sjokolade. Kan lages med eller uten marsipan på toppen. Et godt tips er å varme formen på utsiden før du løsner den. Da slipper den lett.
Med dette sukkerbrødet har du et godt utgangspunkt for mange deilige kaker. Marsipankake og bløtkake er blant de mest populære, men mulighetene er mange. Sukkerbrødet er for mange synonymt med fest, da gjelder det å lykkes. Følg med, så kommer du i mål.
Har du en god oppskrift på mørdeig kan du bruke den til det uendelige. Vi kan nevne i fleng: linser, fyrstekake, mazariner, sitronterte – men nå en oppskrift på terte. Det er et sprøtt bakverk som kan fylles med de deiligste ting! Et virkelig godt utgangspunkt for mange fristelser.
En enklere variant av denne kan du gjøre ved å kjøpe ferdig kransekakemasse.