Nyhetsbrev fra baker- og konditorbransjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen

Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.

Siste artikler

  1. Hvordan lykkes med mat på sosiale medier?

    Skal vi tro avisene flommer Oslo over av pop-up bakerier og håndverksbakerier. Anerkjente restauranter ansetter egne bakere og setter gjærbakst på menyen. Bakst har blitt trendy, men hvordan?

  2. |

    Oldermannen fra Oslo

    Etter lærdom fra tyske handelsmenn ble det første norske bakerlauget opprettet i Bergen. Siden vokste flere bakerlaug fram, og formet bransjen til det den er i dag.

  3. #MerAv-seminaret 2026

    Planleggingen av #MerAv-seminaret 28. januar er godt i gang, og nå er det åpnet for påmelding. Vi lover et nyttig og spennende faglig program i tillegg til utdeling av en rekke gjeve priser. Meld deg på!

  4. Hva vil den nye forskriften bety for din bedrift?

    Den nye forskriften som skal beskytte barn og unge mot markedsføring av usunn mat og drikke trådte i kraft lørdag 25. oktober. Forskriften grunner i matlovens overordnede formål om å fremme helse, men har fått kritikk blant annet for å være utydelig og vanskelig å forstå.