God start for bakerne i Nordic Bakery Cup
Siden januar har Bakerlandslaget trent til Nordic Bakery Cup, som nå endelig er i gang ved Akademie Deutsches Bäckerhandwerk i Berlin.
Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.
Siden januar har Bakerlandslaget trent til Nordic Bakery Cup, som nå endelig er i gang ved Akademie Deutsches Bäckerhandwerk i Berlin.
Helsedirektoratet har utarbeidet en veileder som har som formål å hjelpe bedrifter og andre som omfattes av forskriften til å forstå hvordan den vil praktiseres. Det er åpnet for innspill til veilederen fram til 1. oktober. Forskriften trer i kraft 25. oktober 2025.
Førstkommende mandag reiser utøverne på Baker- og Konditorlandslaget til Berlin for å konkurrere om å bli Nordens beste bakere. Siste trening er gjennomført, og utøverne føler seg klare.
Med skolestart følger matpakker! Her finner du seks deilige oppskrifter på næringsrike og gode brød, rundstykker og annet snadder du kan ha med i matboksen.
Mange ufaglærte jobber i bedrifter i Norge, men ved å formalisere kompetanse følger det mange fordeler. Fagbrev på jobb er en mulighet for ufaglærte voksne som ønsker å ta fag- eller svennebrev i yrket sitt.