Bidra til NHOs kompetansebarometer
20. oktober sender NIFU ut årets spørreundersøkelse for NHOs Kompetansebarometer. Din deltakelse er avgjørende for å sikre at næringslivets behov blir hørt og tatt på alvor.
Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.
20. oktober sender NIFU ut årets spørreundersøkelse for NHOs Kompetansebarometer. Din deltakelse er avgjørende for å sikre at næringslivets behov blir hørt og tatt på alvor.
Det forholdsvis nye konseptet til Valaker bakeri og konditori, Braud Håndverksbakeri, er kåret til vinner av Årets Bakeri 2025. Den mest prestisjefylte kåringen i norsk baker- og konditorbransje fant sted på datoen for verdens brøddag, torsdag 16. oktober.
I forslaget til statsbudsjett for 2026 foreslår regjeringen å sette av ti millioner kroner til styrking av rekrutteringen til mat- og måltidsbransjen, gjennom å øke samarbeidet mellom aktørene i verdikjeden for mat.
16. oktober feirer vi verdens brøddag. Men hvorfor skal vi bry oss om brød? Norske brød er både klimavennlige, bærekraftige og næringsrike. Og de har en særlig plass i norsk kosthold og kulturtradisjon. Det skal vi takke den lokale, norske bakeren for.
EFTAs overvåkningsorgan (ESA) har tidligere påpekt at markedsføringsforbudet mot en rekke mat- og drikkevarer rettet mot barn kan være for inngripende. Nå ber NHO Mat og Drikke overvåkingsorganet om en avklaring.