-
Cerealfagdagen 2023
8. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2023. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.
-
Baker&Konditor kommer hjem
BKLF har siden 2006 engasjert Vest Vind Media for å produsere baker og konditorbransjens magasin, Baker&Konditor. Nå er det tid for å takke Vest Vind Media for et langt og godt samarbeid og legge en litt annen kurs for bladet vi er så glad i.
-
Fornyelse i BKLF og Baker- og Konditorakademiet
Etter to år i BKLF, går Erlend Løken Volden tilbake til bakeriet. Savnet etter den praktiske bakerhverdagen ble for stor for en som er så glad i å kjenne deigen mellom fingrene. Nå søker Baker- og Konditorakademiet en person som kan være med å løfte Baker- og Konditorakademiet enda høyere.
-
Ny undersøkelse viser at 82% syns Brødskala'n er enkel å forstå
Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) har fått utført en undersøkelse etter at merkeordningen Brødskala`n tidligere i vinter ble kritisert av blant annet professor Birger Svihus og Forbrukerrådet for å være villedende og vanskelig å forstå.
-
Medlemstur og bakerisafari med Svenneklubben
Svenneklubben arrangerer også i år en medlemstur og bakerisafari. Denne gang går turen til Oslo, og det blir som alltid lagt opp til både sosiale og faglige innslag.
-
Mesteren og lærlingen
– Det er viktig å være nøyaktig med oppveiingen, sier Bernt Lie-Nielsen og følger nøye med når lærling Kajol Nepali veier opp mandler, nøtter og melis til den klassiske bergenskaken «Hvit dame». Én ting er den kjente konditormesteren helt overbevist om: Lærlingene er helt avgjørende for bransjens fremtid.
-
Hvordan bygge historier med foto og video i sosiale medier
Foto og video er det foretrukne formatet i sosiale medier, både for å nå ut til, og for å engasjere dine følgere. Dette kurset gir mulighet for å tilføre enda mer kunnskap om hvordan du effektivt kan bruke film og foto for å bygge de gode historiene.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.
-
Blir du glad av godt brød og gode kaker? Gjør det til jobben din!
Bransjen og bedriftene etterspør flere fagfolk. Nå kan du registrere din CV hos Opplæringskontoret og sikre deg en mulig lærlingeplass i baker eller konditorfaget.