-
Første kurs om fagfornyelsen for faglærere er gjennomført
Baker- og konditorakademiet v/ Erlend Løken Volden, avholdt i forrige uke det første praktiske kurset i fagfornyelsen for faglærerne.
-
Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat
Anne Momrak-Haugan i Baker- og Konditorakademiet holder i september innføringskurset i tillaging av håndbok internkontroll mat. Anne holdt kurset to ganger i løpet av våren, og kursdeltagerne fikk en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Etter flere etterspørsler, settes det nå opp et kurs til 22.september.
-
Norges konditor- og bakersvenner -Aktivitetsplan
Svenneklubben, eller Norges konditor- og bakersvenner, har utsatt den planlagte bakerisafarien i Oslo pga. Koronasituasjonen. Aktivitetene som fortsatt står på programmet i år, er da turen til Eidfjord i Vestland 20. – 22. august og Medlemsturen til IBA-messen 24. – 28. oktober
-
Årets bakeri 2021
"Årets Bakeri" skal kåres for 4. år på rad, og BKLF inviterer også i år bedriftskollegaer i bransjen til å nominere og stemme frem gode og eksemplariske bedrifter til bransjens gjeveste pris. Hvilke bedrifter anser dere som gode eksempler for faget og bransjen? I år legges det særlig vekt på bedriftens sammensatte fagkompetanse.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.