Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Tid for lussekatter

        Selv om lussekattene ikke kom til Norge før på slutten av 1950-tallet, har det gule bakverket med hint av safran blitt en godt etablert og viktig førjulstradisjon for de fleste nordmenn.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/tid-for-lussekatter Inspirasjon
      2. Endringer i Arbeidsmiljøloven fra 1. januar

        Fra 1. januar 2026 kommer det endringer i arbeidsmiljøloven om psykososialt arbeidsmiljø. Se NHO Mat og Drikkes webinar i opptak her.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/endringer-i-arbeidsmiljoloven-1.1.26 Nyhet
      3. Første kurs om fagfornyelsen for faglærere er gjennomført

        Baker- og konditorakademiet v/ Erlend Løken Volden, avholdt i forrige uke det første praktiske kurset i fagfornyelsen for faglærerne.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/forste-kurs-om-fagfornyelsen-for-faglarere-er-gjennomfort
      4. Ønsker Næringskomitéens innstilling om økt kontroll av dagligvaremarkedet velkommen.

        Det er grunn til optimisme når en samlet næringskomité har kommet med så tydelige tilrådinger for å begrense dagligvarebransjens mektige posisjon. Baker- og konditorbransjen er avhengig av en sunnere konkurranse for å overleve som bransje, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/okt-kontroll-av-dagligvaremarkedet
      5. Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

        Anne Momrak-Haugan i Baker- og Konditorakademiet holder i september innføringskurset i tillaging av håndbok internkontroll mat. Anne holdt kurset to ganger i løpet av våren, og kursdeltagerne fikk en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Etter flere etterspørsler, settes det nå opp et kurs til 22.september.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/innforing-i-tillaging-handbok-internkontroll-mat
      6. Årets Bakeri 2020 er kåret

        BKLF kunne overrekke prisen for Årets Bakeri 2020 til Harmoni Håndverksbakeri i Porsgrunn etter juryens avgjørelse.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/arets-bakeri-2020 Nyhet
      7. Større satsing på norsk matkorn

        Aktørene i verdikjeden for korn og bakevarer samler seg nå bak en satsing for å øke produksjon og forbruk av matkorn og proteinvekster i Norge. Hensikten er å styrke samarbeidet fra bonde til forbruker.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/storre-satsing-pa-norsk-matkorn
      8. Profiler din bedrift som "Håndverksbakeri"

        Ønsker du å synliggjøre for kunder og forbrukere at bedriften din har søkelys på fag, håndverkstradisjoner og norske råvarer? Da oppfordrer vi deg til å sende inn en søknad om å bli sertifisert som "Håndverksbakeri" i dag.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/handverksbakeri Nyhet
      9. Bli personlig medlem i BKLF

        Bli personlig medlem i BKLF, og få tilgang til et faglig felleskap og gratis fagblad.

        https://www.bklf.no/artikler/2019/bli-personlig-medlem-i-bklf Nyhet
      10. NM i konditorkunst 2023

        NM i konditorkunst ble sist avholdt i 2017. Da var det tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/arets-konditor-20232 Konkurranse
      • Forrige
      • Side 111 av 116
      • 1
      • ...
      • 110
      • 111
      • 112
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube