-
Nå innføres Ⓓ for enerett til design
Har bedriften utviklet et design for et produkt eller et konsept og sikret seg enerett? Nå kan dette merkes med Ⓓ, på samme måte som © for opphavsrett og ® for registrert varemerke.
-
Nytt samarbeid om rekruttering og oppfølging av lærlinger i bransjen
Fra nyttår av inngår BKLF avtale med Baker- Bransjens Opplæringskontor om oppfølging av lærlinger i bransjen.
-
IA-bransjeprogrammet er forlenget - søk støtte
IA-programmet for næringsmiddelindustrien er forlenget ut 2028. Nå kan din bedrift søke midler til tiltak som styrker arbeidsmiljø og samarbeid.
-
17. mai kaker
På jakt etter noe søtt og feststemt til nasjonaldagen? Her får du seks fristende kakeoppskrifter som passer perfekt til 17. mai-feiringen.
-
Landsfinale for konditorlærlinger
Velkommen til denne pilotkonkurransen for konditorlærlinger / unge konditorer under 23 år. Konkurransen blir arrangert samme helg som ASKO Servering Norgescup og TINE Matcup-finalene: 7.-8. februar på Jåttå vgs i Stavanger.
-
Verdens brøddag
16. oktober feirer vi Verdens brøddag. En dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle.