Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1060 resultater:
      1. Ministeren skal åpne Baker- og Konditorkonferansen

        Den 18. februar kommer landbruks- og matminister, Geir Pollestad, til Næringslivets hus i Oslo for å åpne den 4. Baker- og Konditorkonferansen.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/landbruks--og-matministeren-til-baker--og-konditorkonferansen Nyhet , Arrangementer
      2. Nye fordypningskurs i fagfornyelsen baker og konditor

        Baker- og Konditorakademiet har nå satt sammen et nytt kurs for lærere på baker- og konditorlinjen på videregående skole. Kurset vil bli tilbudt til alle yrkesfaglærere som underviser på vg1 matfag og vg2 baker og konditor.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nye-fordypningskurs-i-fagfornyelsen-baker-og-konditor Fagutdanning
      3. Vil du bli en av Norges fremste bakere eller konditorer?

        Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere til 2025. Fagfolk med stor interesse for faget, og som har stor arbeidskapasitet, oppfordres til å søke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/vil-du-bli-en-av-norges-fremste-bakere-eller-konditorer Baker- og konditorlandslaget
      4. NM Årets Baker er i gang

        Klokka åtte i dag var de i gang, de tre bakerne som skal konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Det er stor spenning rundt hvem som går av med seieren i det første norgesmesterskapet i baking siden 2018.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nm-arets-baker-er-i-gang Arrangementer
      5. Konkurranse gir meg en litt sånn vond godfølelse

        Norges beste baker skal kåres 18. april, og Philip Therkildsen er en av tre som er trukket ut til å være med å konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Han har vunnet Rogalandsmesterskapet to år på rad, og er veldig glad i konkurranser.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/konkurranse-gir-meg-en-litt-sann-vond-godfolelse Arrangementer
      6. Pengestøtte til tiltak som reduserer sykefravær og frafall

        Nå er det åpnet for at alle bedrifter kan søke økonomisk støtte til tiltak som er nøye utprøvd av IA-bransjeprogrammet for næringsmiddelindustrien.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/pengestotte-til-tiltak-som-reduserer-sykefravar-og-frafall Nyhet
      7. En god lærebedrift må satse på lærlingene

        Jonas Kvale Støstad gikk opp til svenneprøven 18.-19. juni, og bransjen har fått en ny bakersvenn. Jonas har gått læretiden ved Nærbakst AS.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/en-god-larebedrift-ma-satse-pa-larlingene Fagutdanning
      8. Nora Brunsell Foss - ny konditor i bransjen

        Nora Brunsell Foss gikk opp til svenneprøven mandag og tirsdag denne uken. Hun har gått læretiden hos Nærbakst Øst, og vi vil gratulere den ferske konditoren med svennebrevet!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/mot-nora-ny-konditorsvenn-i-bransjen Opplæringskontorer
      9. Kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier - For bakerier og konditorier

        Et samfunn i endring - før og etter covid-19. Vi har alle stått i en situasjon med store endringer og omstillinger. Hvordan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter? Behovet for kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet har økt og vil fortsatt være viktig i tiden fremover. På dette kurset vil du få tips til velsmakende kommunikasjon og inspirasjon med faglig påfyll og nyttige tips som du kan ta i bruk direkte etter kurset.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/kurs-i-digital-kommunikasjon-og-bruk-av-sosiale-medier Arrangement
      10. Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

        I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/innforing-i-tillaging-handbok-internkontroll-mat22 Kurs
      • Forrige
      • Side 36 av 106
      • 1
      • ...
      • 35
      • 36
      • 37
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube