Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Kjelstad Bakeri AS

        https://www.kjelstad.as/
      2. Waagans Bakeri AS

        https://www.facebook.com/waagans/
      3. Godt Brød AS

        https://www.godtbrod.no/
      4. Johansen Bakeri AS

        https://www.johansen-bakeri.no/
      5. Tromsø Bakeri

        https://www.tromsobakeri.no/
      6. Baker- og Konditorkonferansen 2022

        Fagkonferansen som BKLF tidligere har arrangert i forbindelse med landsmøtet, vil fra og med 2022 bli en årlig konferanse ved navn Baker- og konditorkonferansen. Konferansen blir fullspekket av spennende innlegg og fagfolk fra hele bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/baker--og-konditorkonferansen
      7. Kunstig intelligens - en hype, revolusjon eller evolusjon?

        I dagens verden, der teknologi stadig revolusjonerer ulike bransjer, har også aktører i bakeribransjen omfavnet potensialet til kunstig intelligens (AI) for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på produksjonsprosessen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/kunstig-intelligens-en--hype-revolusjon-eller-evolusjon
      8. De planlagte kursene i fagfornyelsen er nå gjennomførte

        I uke tolv ble siste planlagte kurs i fagfornyelsen holdt, og faglærerne har i løpet av de ti siste månedene fått en gjennomgang i en del av innholdet i de nye kompetansemålene.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/de-planlagte-kursene-i-fagfornyelsen-er-na-gjennomfoerte
      9. Baker&Konditor kommer hjem

        BKLF har siden 2006 engasjert Vest Vind Media for å produsere baker og konditorbransjens magasin, Baker&Konditor. Nå er det tid for å takke Vest Vind Media for et langt og godt samarbeid og legge en litt annen kurs for bladet vi er så glad i.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/bakerkonditor-kommer-hjem
      10. Fornyelse i BKLF og Baker- og Konditorakademiet

        Etter to år i BKLF, går Erlend Løken Volden tilbake til bakeriet. Savnet etter den praktiske bakerhverdagen ble for stor for en som er så glad i å kjenne deigen mellom fingrene. Nå søker Baker- og Konditorakademiet en person som kan være med å løfte Baker- og Konditorakademiet enda høyere.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/fornyelse-i-bklf-og-baker--og-konditorakademiet
      • Forrige
      • Side 47 av 116
      • 1
      • ...
      • 46
      • 47
      • 48
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube