-
Baker- og Konditorkonferansen 2022
Fagkonferansen som BKLF tidligere har arrangert i forbindelse med landsmøtet, vil fra og med 2022 bli en årlig konferanse ved navn Baker- og konditorkonferansen. Konferansen blir fullspekket av spennende innlegg og fagfolk fra hele bransjen.
-
Kunstig intelligens - en hype, revolusjon eller evolusjon?
I dagens verden, der teknologi stadig revolusjonerer ulike bransjer, har også aktører i bakeribransjen omfavnet potensialet til kunstig intelligens (AI) for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på produksjonsprosessen.
-
De planlagte kursene i fagfornyelsen er nå gjennomførte
I uke tolv ble siste planlagte kurs i fagfornyelsen holdt, og faglærerne har i løpet av de ti siste månedene fått en gjennomgang i en del av innholdet i de nye kompetansemålene.
-
Baker&Konditor kommer hjem
BKLF har siden 2006 engasjert Vest Vind Media for å produsere baker og konditorbransjens magasin, Baker&Konditor. Nå er det tid for å takke Vest Vind Media for et langt og godt samarbeid og legge en litt annen kurs for bladet vi er så glad i.
-
Fornyelse i BKLF og Baker- og Konditorakademiet
Etter to år i BKLF, går Erlend Løken Volden tilbake til bakeriet. Savnet etter den praktiske bakerhverdagen ble for stor for en som er så glad i å kjenne deigen mellom fingrene. Nå søker Baker- og Konditorakademiet en person som kan være med å løfte Baker- og Konditorakademiet enda høyere.