Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1137 resultater:
      1. Inspirasjon og erfaringsutveksling på fagtreff

        For andre året på rad arrangerte Baker- og Konditorakademiet (BKA) fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakerier. Bakgrunnen for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/inspirasjon-og-erfaringsutveksling-pa-fagtreff Arrangementer
      2. Ny fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet

        Mandag 13. februar begynner Nils Olav Heggdalsvik i jobben som fagansvarlig i BKLF og Baker- og Konditorakademiet. Han tar med seg mye erfaring og kunnskap som hele bransjen nå skal få nyte godt av.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/ny-fagansvarlig-i-bklf-og-baker--og-konditorakademiet
      3. Aktuelle tilsyn fra Mattilsynet i 2023

        Mattilsynet skal i løpet 2023 føre tilsyn med næringsmiddelprodusenter over hele landet. Noen av disse tilsynene er relevante for alle i baker- og konditorbransjen. Vi gir deg her en oversikt over hva din bedrift kan bli kontrollert for, og hvordan du kan forberede deg på dette.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/relevante-tilsyn-fra-mattilsynet-i-2023
      4. Vil du lede norges baker og konditorlandslag til nye høyder?

        https://www.bklf.no/artikler/2023/vil-du-lede-norges-baker-og-konditorlandslag-til-nye-hoyder
      5. Flere fikk plass på vg2 baker og konditor

        Nå er det mindre enn to måneder til søknadsfristen for de som ønsker en utdanning i baker- og konditorfaget. I høst var det 11,36 prosent flere elever som fikk plass på vg2 baker og konditor enn året før.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/flere-fikk-plass-pa-vg2-baker-og-konditor Fagutdanning
      6. Ny undersøkelse viser at 82% syns Brødskala'n er enkel å forstå

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) har fått utført en undersøkelse etter at merkeordningen Brødskala`n tidligere i vinter ble kritisert av blant annet professor Birger Svihus og Forbrukerrådet for å være villedende og vanskelig å forstå.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/brodskalaen-er-lett-a-forsta
      7. Mesteren og lærlingen

        – Det er viktig å være nøyaktig med oppveiingen, sier Bernt Lie-Nielsen og følger nøye med når lærling Kajol Nepali veier opp mandler, nøtter og melis til den klassiske bergenskaken «Hvit dame». Én ting er den kjente konditormesteren helt overbevist om: Lærlingene er helt avgjørende for bransjens fremtid.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/mesteren-og-larlingen Baker og Konditor
      8. Bakerlandslaget må trekke seg fra Nordic Bakery Cup

        Som følge av utfordringer i trenerapparatet og personlige forhold blant utøvere på Bakerlandslaget, har Norge likevel ikke anledning til å stille med lag til konkurransen Nordic Bakery Cup.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/bakerlandslaget-ma-trekke-seg-fra-nordic-bakery-cup Baker- og konditorlandslaget
      9. I takt med naturen

        Credo, Fagn og Speilsalen i Trondheim, Under i Lindesnes, Re-Naa i Stavanger og Maemo og Kontrast i Oslo. De fremste stjernerestaurantene i Norge er alle kjente for sine utsøkte smaker. I tillegg til sine Michelinstjerner, har de en annen fellesnevner – meieriproduktene fra Rørosmeieriet.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/i-takt-med-naturen Baker og Konditor
      10. Statsbudsjettet 2024

        - Et kjedelig budsjettforslag er på mange måter et bra budsjettforslag for bedrifter som har behov for forutsigbarhet i en urolig tid. Men vi registrerer dessverre ingen tydelige grep fra regjeringen for å styrke mat- og drikkenæringens rammevilkår, sier Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/statsbudsjettet-2024-ingen-overraskelser---men-heller-ingen-storre-satsinger Nyhet
      • Forrige
      • Side 46 av 114
      • 1
      • ...
      • 45
      • 46
      • 47
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube