Artikkelarkiv

Vis filtrering

482 resultater

Type artikkel
Velg område
482 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Dronningen av sjokolade

    – Å glede folk. Det er det som er drivkraften min, sier Tonje Holtungen. I 2017 ble hun norgesmester i konditorkunst. I dag skaper hun sanselige kunstverk av sjokolade.

  2. Bli kjent med Roxman Bakeri og Konditori

    På forsommeren i fjor, flyttet Roxman Bakeri og Konditori fra Sirevåg sentrum til det nybygde bakeriet langs Nordsjøveien. Selv om avstanden kun er på ca. 600 meter, resulterte flyttingen i tidenes omsetning for det 67 år gamle familiebakeriet.

  3. Bransjeundersøkelsen 2024

    Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.

  4. Baguettar

    Nydelege og sprø baguettar som passar til det meste. Som med mye gjærbakst er tid viktig. Til til å hvile og heve. Da blir det bra.

  5. Coachens Focaccia

    Enten du skal ha grillfest eller middagsselskap, passer det godt med focaccia. For luftig resultat, bruk bakerens hemmelighet: Skålding. Og pass på å heve godt!