04.07.2025 Tre finalister klare for Årets Bakeri 2025 Hele 31 bakerier var i år nominerte til kåringen Årets Bakeri. Etter to kvalifiseringsrunder er tre finalister nå plukket ut til bransjens mest prestisjefulle kåring.
02.07.2025 | Fagutdanning Suksess for tidenes første Baker & Konditor Campus Tolv ivrige skoleelever var med på tidenes første Baker & Konditor Campus forrige uke. Elevene skal begynne på vg2 baker og konditor til høsten, og valgte å bruke første uken av sommerferien sin på "skolebenken".
01.07.2025 | Baker- og konditorlandslaget Vil du bli en av Norges fremste bakere eller konditorer? Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere og rekrutter for 2026. Bakere og konditorer med stor interesse for faget og stor arbeidskapasitet oppfordres til å søke.
30.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget I rute til Nordic Bakery Cup Om mindre enn to måneder er det klart for Nordic Bakery Cup. Siden januar har det Norske bakerlandslaget trent målrettet mot turneringen, hvor fire av de fem nordiske landene deltar.
27.06.2025 | Fagutdanning Masterclass – Baker & Konditor Campus Nest siste dag av Baker & Konditor Campus, var satt av til masterclass, en lagoppgave der campuselevene fikk testet seg skikkelig på både baking, kreativitet og lagarbeid.
23.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget Møt rekruttene på Baker- og konditorlandslaget Her får du hilse på de fire konditor-rekruttene: Hanne, Mari, Signe Kristine og Andrea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.
23.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget Møt rekruttene på Baker- og konditorlandslaget Her får du hilse på de tre bakerrekruttene: Olve, Oscar og Thea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.
17.06.2025 | Helse og kosthold Anbefaling om tilsetning av jod i bakverk Fra juni 2025 anbefaler Helsedirektoratet at alt husholdningssalt og alt salt som blir brukt i brød og andre ikke-søte bakervarer tilsettes 20 µg jod per gram salt. Produsenter oppfordres også til å tilsette jod til vegetabilske alternativer til melk.
16.06.2025 Disse er nominerte til Årets Bakeri 2025 Nominasjonene til kåringen Årets Bakeri har i år vært rekordhøy. Etter en runde med prekvalifisering, er 15 bakerier klare for andre runde.
16.06.2025 | BKLF Baker & Konditor: Årsrapport 2024 Intervju med presidenten og årets bakeri, møt Norges første brødsommelier, bla deg gjennom årskavalkaden og få tips om sosiale medier. Dette er noe av det du finner i den rykende ferske årsrapporten for 2024.