Artikkelarkiv

586 resultater

586 resultater funnet med valgt filtrering
  1. |

    Større og sterkere enn på lenge

    Baker- og Konditorlandslaget 2025 er nå offisielt, og laget er større enn det har vært på mange år. Etter å ha strevd litt med rekrutteringen under og etter pandemien, har både baker- og konditorlaget i år mange sterke utøvere.

  2. |

    Skal utfordre seg selv

    20. mars skal "Årets konditor 2025" kåres. NM i konditorkunst går av stabelen på Umami Arena på Lillestrøm, og de fire dyktige finalistene forbereder seg nå på beinhard konkurranse.

  3. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

    Brygge Bakeren er nylig sertifisert som Håndverksbakeri og er dermed tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — Brygge Bakeren har i over 20 år lagt stor vekt på faglig dyktighet for å produsere kvalitetsprodukter til sine kunder, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

  4. Gratis inngang for skoleklasser på UMAMI Arena 2025

    UMAMI Arena inviterer skoleklasser i Restaurant- og matfag til å ta turen innom bransjens største møteplass 18.-20. mars. Fri adgang gjelder for forhåndspåmeldte skoleklasser i følge med lærer.

  5. |

    Årets nykommer i fjor ble vinner i år

    Andrea Avaldsnes fra Quality Hotel Maritim og Endre Grøttem Eikehaug fra Sirkus Renaa vant Rogalandsmesterskapet for unge bakere og konditorer denne helgen. Årets konkurranse var den tiende i rekken, og hadde tema "yrke".

  6. Landsfinale for konditorlærlinger 8. februar

    Velkommen til denne pilotkonkurransen for konditorlærlinger / unge konditorer under 23 år. Konkurransen blir arrangert samme helg som ASKO Servering Norgescup og TINE Matcup-finalene på Jåttå vgs i Stavanger.

  7. |

    Croissanten er mitt favorittprodukt

    30. januar er croissantens dag og vi feirer den selvfølgelig med en perfekt croissant. Det florerer av myter om dette høyt elskede bakverket, og en av dem er at franskmennene spiser croissanter til frokost hver dag. Sannheten er at for de fleste nytes den som frokost i helger og ferier, men det finnes alltid unntak.

  8. |

    Bli kjent med Rosenborg Bakeri

    Rosenborg Bakeri er et av Trondheims største bakerier, med en omsetning på over 100 millioner kroner. Til tross for høy omsetningen og et rikt varesortiment, har de bevart en stor andel håndverksbakst i det 123 år gamle familiebakeriet.

  9. Sandwich!

    I ukene 3-6 kjører Matprat en større digital kampanje med sandwich som tema. Kampanjen er en del av brødprosjektet, hvor BKLF er en av bidragsyterne.