BKLF

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

98 resultater

Type artikkel
Velg område
98 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Hevd sertifiseres som håndverksbakeri

  HEVD – Bakeren Torget AS i Trondheim fikk i dag tildelt bransjens eget sertifisering av merket "Håndverksbakeri"

 2. Nyhet

  Har du hørt om svenneklubben for Norges konditor- og bakersvenner?

  Bli personlig medlem i BKLF, og blir automatisk med i et spennende nettverk av andre fagfolk. I dette nettverket møter du 40 andre likesinnede medlemmer fra hele bransjen, fra bedrifter, videregående skoler, opplæringskontor, pensjonister eller fra leverandører.

 3. Nyhet

  Sesamfrø tilbakekalles

  Sesamfrø med opprinnelse fra India og produkter med sesamfrø, blant annet bakeoff-produkter som inneholder sesamfrø med påvist etylenoksid må destrueres.

 4. Nyhet

  Pals støtter TV-aksjonen og utfordrer hele bakeri-Norge

  TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

 5. Nyhet

  Nytt bakeri sertifiseres som Håndverksbakeri

  Det nye fellesmerket Håndverksbakeri skal gjøre det enklere for forbrukerne å skille gode håndverksbakerier som lager egne produkter med norske råvarer fra bakerier som bruker mange ufaglærte og importerte produkter.

 6. Nyhet

  Årets Bakeri 2020 er kåret

  BKLF kunne overrekke prisen for Årets Bakeri 2020 til Harmoni Håndverksbakeri i Porsgrunn etter juryens avgjørelse.

 7. Nyhet

  Ansetter ny fagansvarlig

  Matteknolog og baker Anne Momrak-Haugan starter å jobbe med nasjonale retningslinjer innen IK-Mat i baker- og konditorbransjen for BKLF.

 8. Nyhet

  Gratis intensivkurs

  Nå tilbys gratis intensivkurs i yrkesteori til ansatte i matindustrien som ønsker å ta fagbrev eller svennebrev i baker- og konditorfaget, som praksiskandidater.

 9. Nyhet

  Kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier for bakerier og konditorier

  Hvordan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter? Behovet for kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet har økt under korona-pandemien og vil fortsatt være viktig i tiden fremover. Derfor tilbyr BKLF et kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier spesialtilpasset for bakerier og konditorier.

 10. Nyhet

  Brudd i tarifforhandlingene

  Det er brudd i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund om overenskomsten for baker- og konditorfagene.