-
Baker- og Konditorlandslaget: møt Viktoria S. Dobbinga
Det var en sommerjobb i et bakeri som vekket Viktoria S. Dobbingas interesse for konditorfaget. Nå drømmer hun om å ta en pallplass med landslaget.
-
Regjeringen forbyr markedsføring av usunn mat mot barn
NHO Mat og Drikke er kritiske til den nye forskriften og mener den er både uklar og mangelfull.
-
Nytt Håndverksbakeri sertifisert
Baker Kristiansen AS er nylig sertifisert som Håndverksbakeri og er dermed tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — Baker Kristiansen AS er godkjent lærebedrift og har en stor andel faglært personale i produksjonen. De bruker norske råvarer og leverer et godt kvalitetshåndverk til sine kunder. Kjempeflott bedrift og flotte folk, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.
-
Vaffeldagen
25. mars er vaffelens dag. Og det må selvsagt feires med noen sprø fristelser til kveldskosen. Her får du tre deilige oppskrifter fra landslaget.
-
Prisdryss på #MerAv-seminar
#MerAv-seminaret på Umami Arena var fylt med inspirerende foredrag både fra helsemyndigheter, forskning og aktører fra matbransjen som jobber med å få nordmenn til å spise #MerAv grovt, grønt og blått.
-
Nytt Håndverksbakeri sertifisert
Brygge Bakeren er nylig sertifisert som Håndverksbakeri og er dermed tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — Brygge Bakeren har i over 20 år lagt stor vekt på faglig dyktighet for å produsere kvalitetsprodukter til sine kunder, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.
-
Ministeren skal åpne Baker- og Konditorkonferansen
Den 18. februar kommer landbruks- og matminister, Geir Pollestad, til Næringslivets hus i Oslo for å åpne den 4. Baker- og Konditorkonferansen.
-
Bedring i markedssituasjonen, men fortsatt svake utsikter
NHOs første medlemsundersøkelse i 2025 viser at medlemsbedriftene i NHO Mat og Drikke opplever markedssituasjonen som noe bedre enn i desember i fjor. Men fremtiden føles fortsatt usikker.
-
Bak brød som en mester!
I anledning Verdens brøddag 16. oktober har vi plukket ut ni deilige brødoppskrifter fra tidligere og nåværende landslagsbakere. La deg inspirere!
-
Årets Bakeri er sertifisert Håndverksbakeri
Aanerud Bakeri AS har nylig blitt sertifisert Håndverksbakeri og har fått tildelt bransjeforeningens håndverksbakeri-merke. - Aanerud har gjort mye riktig, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.