Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1060 resultater:
      1. Ungt Entreprenørskap og #MerAv vil spre sunn matglede blant ungdom

        BKLF, Opplysningskontoret for frukt og grønt og Sjømat Norge har inngått et samarbeid med Ungt Entreprenørskap (UE) i prosjektet "Sunn mat" – elevbedrift. Formålet med samarbeidet er å øke bevissthet, kunnskap og holdning til sunn og variert mat hos elever i ungdomsskolen, under fanen #MerAvGrovtGrøntogBlått.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/ungt-entreprenorskap-og-merav-vil-spre-sunn-matglede-blant-ungdom
      2. Første kursbolk i fagfornyelsen er gjennomført

        Første bolk av kursene i fagfornyelsen er nå ferdig, og lærerne på vg2 baker og konditor har fått en gjennomgang i grunnleggende begreper og metoder i det nye læreplanverket. Det har blitt holdt ett bakekurs på Jåttå i Stavanger og to på Sørumsand og et konditorkurs i Trondheim.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/forste-kursbolk-i-fagfornyelsen-er-gjennomfort
      3. Møt finalistene i Årets Bakeri 2021

        Du kan fortsatt stemme på din favoritt til Årets Bakeri. Som du kanskje allerede har fått med deg, er det Ingelsrud Konditori, Ryfylke bakeri & konditori og Harstadbotn Bakeri & Konditori som er de tre finalistene. Juryen legger i år særlig vekt på bedriftens sammensatte fagkompetanse.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/mot-finalistene-i-arets-bakeri-2021
      4. Økning i kornforbruket

        Rapporten «Utviklingen i norsk kosthold 2021», ble lagt frem av Helsedirektoratet tidligere denne uken. Rapporten, som hovedsakelig er basert på matforsyningsstatistikk for hele landet, viser at kornforbruket har økt fra 81 kilo pr. person i 2019, til 85,7 kilo i 2020.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/okning-i-kornforbruket
      5. Jakter nye talenter

        Baker- og konditorlandslaget er for tiden på jakt etter nye talenter. I 2021 blir det flere viktige konkurranser og laget må utvides.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/jakter-nye-talenter Nyhet
      6. Stem på årets bakeri

        Etter at juryen nå har vurdert alle kandidatene står man igjen med tre verdige kandidater til ÅRETS BAKERI 2020

        https://www.bklf.no/artikler/2020/stem-pa-arets-bakeri Nyhet
      7. Ønsker innspill fra bransjen

        BKLF gjennomfører årlig en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling og behov bransjen har til ulike tjenester i fremtiden. Tilbakemeldingen er svært verdifull, og det tar kun et par minutt å svare.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/medlemsundersokelse Nyhet
      8. 2 år med eget opplæringskontor i Baker- og konditorbransjen

        Etter vel 2 års satsing på eget opplæringskontor i baker- og konditorbransjen, er status 50 lærlingplasser og om lag 65 bedrifter som medlemmer. Dette synes vi er gode tall. Vi ser også etter vi har hatt samtaler med samarbeidsbedriftene våre nå i de siste månedene, at de vil ta inn lærlinger også til høsten.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/bko Nyhet, Andre artikler
      9. Støtt din lokale favoritt – så er den der i morgen også!

        Flere bransjeforeninger i mat- og drikkenæringen har gått sammen og oppfordrer alle til å støtte sin lokale mat- og drikkefavoritt i en tid der mange sliter.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/stott-din-lokale-favoritt Nyhet
      10. Bransjeundersøkelse Baker- og konditorbransjen 2020

        BKLF gjennomfører årlig en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling og behov bransjen har til ulike tjenester i fremtiden. Tilbakemeldingen er svært verdifull, og det tar kun et par minutt å svare.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/bransjeundersokelse-baker--og-konditorbransjen-2020 Nyhet
      • Forrige
      • Side 32 av 106
      • 1
      • ...
      • 31
      • 32
      • 33
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube