-
Bakerlandslaget må trekke seg fra Nordic Bakery Cup
Som følge av utfordringer i trenerapparatet og personlige forhold blant utøvere på Bakerlandslaget, har Norge likevel ikke anledning til å stille med lag til konkurransen Nordic Bakery Cup.
-
I takt med naturen
Credo, Fagn og Speilsalen i Trondheim, Under i Lindesnes, Re-Naa i Stavanger og Maemo og Kontrast i Oslo. De fremste stjernerestaurantene i Norge er alle kjente for sine utsøkte smaker. I tillegg til sine Michelinstjerner, har de en annen fellesnevner – meieriproduktene fra Rørosmeieriet.
-
Statsbudsjettet 2024
- Et kjedelig budsjettforslag er på mange måter et bra budsjettforslag for bedrifter som har behov for forutsigbarhet i en urolig tid. Men vi registrerer dessverre ingen tydelige grep fra regjeringen for å styrke mat- og drikkenæringens rammevilkår, sier Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke.
-
Det norske konditorlandslaget på 2. plass i VM i konditorkunst
Torsdag ettermiddag kunne det norske konditorlandslaget juble over en historisk 2. plass i iba UiBC CUP i München. Det norske konditorlandslaget har ikke deltatt i et internasjonalt mesterskap utenfor Norden siden 2015, og det var en spent norsk delegasjon som var til stede under premieutdelingen.
-
Baker- og Konditorkonferansen 2022
Fagkonferansen som BKLF tidligere har arrangert i forbindelse med landsmøtet, vil fra og med 2022 bli en årlig konferanse ved navn Baker- og konditorkonferansen. Konferansen blir fullspekket av spennende innlegg og fagfolk fra hele bransjen.
-
De planlagte kursene i fagfornyelsen er nå gjennomførte
I uke tolv ble siste planlagte kurs i fagfornyelsen holdt, og faglærerne har i løpet av de ti siste månedene fått en gjennomgang i en del av innholdet i de nye kompetansemålene.
-
Naustdal Dampbakeri har donert en dagsomsetning til barna i Ukraina!
Vi har nå fått inn 57 800 kroner til barna i Ukraina. Den siste donasjonen var på hele 35 000 kroner, og beløpet var en dagsomsetning fra ett av utsalgene til Naustdal Dampbakeri.
-
Disse skal konkurrere om å bli Norges beste konditor
De seks finalistene til NM i konditorkunst er nå klare, og vi kan love en spennende og hard konkurranse for å kåre "Årets konditor 2023". Konkurransen går av stabelen på "Umami Arena" i februar.
-
#MerAv Sunn Mat i kantina – ny konkurranse for kantiner
Leverer du brød eller andre bakevarer til en kantine eller fler? Da bør du tipse de om denne konkurransen. Om de melder seg på vil de sannsynligvis gjøre det de kan for å øke salg av grove bakevarer.
-
Fornyelse i BKLF og Baker- og Konditorakademiet
Etter to år i BKLF, går Erlend Løken Volden tilbake til bakeriet. Savnet etter den praktiske bakerhverdagen ble for stor for en som er så glad i å kjenne deigen mellom fingrene. Nå søker Baker- og Konditorakademiet en person som kan være med å løfte Baker- og Konditorakademiet enda høyere.