Artikkelarkiv

685 resultater

685 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. |

    Med faget i ryggmargen

    Han er en av de som kjenner den norske baker- og konditorbransjen aller best. Siden Rune Valestrand som 16-åring begynte i lære hos sin bestefar ved Lonevåg bakeri på Osterøy i 1966, har han vært involvert i alt fra å analysere mel, dømme i europamesterskap til å avskaffe maksprisen på kneipp og loff.

  2. NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2026

    Konkurransekraft for norsk næringsmiddelindustri står på agendaen når NHO Mat og Drikke inviterer til årskonferanse 16. april 2026. Hold av datoen allerede nå!

  3. Hvordan lykkes med mat på sosiale medier?

    Skal vi tro avisene flommer Oslo over av pop-up bakerier og håndverksbakerier. Anerkjente restauranter ansetter egne bakere og setter gjærbakst på menyen. Bakst har blitt trendy, men hvordan?

  4. |

    Oldermannen fra Oslo

    Etter lærdom fra tyske handelsmenn ble det første norske bakerlauget opprettet i Bergen. Siden vokste flere bakerlaug fram, og formet bransjen til det den er i dag.

  5. #MerAv-seminaret 2026

    Planleggingen av #MerAv-seminaret 28. januar er godt i gang, og nå er det åpnet for påmelding. Vi lover et nyttig og spennende faglig program i tillegg til utdeling av en rekke gjeve priser. Meld deg på!