Artikkelarkiv

Type artikkel

Velg område

635 resultater

635 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Møt rekruttene på Konditorlandslaget

    Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet. Her får du hilse på de fire konditor-rekruttene: Hanne, Mari, Signe Kristine og Andrea.

  2. Møt rekruttene på Bakerlandslaget

    Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet. Her får du hilse på de tre baker-rekruttene: Olve, Oscar og Thea.

  3. |

    Anbefaling om tilsetning av jod i bakverk

    Fra juni 2025 anbefaler Helsedirektoratet at alt husholdningssalt og alt salt som blir brukt i brød og andre ikke-søte bakervarer tilsettes 20 µg jod per gram salt. Produsenter oppfordres også til å tilsette jod til vegetabilske alternativer til melk.

  4. |

    Baker & Konditor: Årsrapport 2024

    Intervju med presidenten og årets bakeri, møt Norges første brødsommelier, bla deg gjennom årskavalkaden og få tips om sosiale medier. Dette er noe av det du finner i den rykende ferske årsrapporten for 2024.

  5. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

    Lillehammer Bakeri er nylig sertifisert som Håndverksbakeri. Bakeriet ble kåret til Årets Bakeri i 2023. — Eierne Gro-Ewa og Sigurd Owren driver et attraktivt lokalbakeri som har opparbeidet seg et sterkt merkenavn i Lillehammer. I løpet av de tre første årene har de utviklet dette bakeriet til et destinasjonsbakeri som absolutt bør besøkes av flere i bransjen, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.

  6. |

    40-årsmedalje til 3x Klausen

    Under feiringen av Bakermester Klausens 80-årsjubileum ble det delt ut en spesiell og velfortjent heder: 40-årsmedaljen til Tor, Ben og Pål Klausen.