Artikkelarkiv

691 resultater

691 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Årets mathvete har forventet bakekvalitet

    Prognosen for bakekvaliteten på årets avling hjelper møller og bakerier å planlegge bruken av norsk mathvete i melblandingene mer målrettet og effektivt, skriver Nofima på sine nettsider.

  2. |

    Tid for lussekatter

    Selv om lussekattene ikke kom til Norge før på slutten av 1950-tallet, har det gule bakverket med hint av safran blitt en godt etablert og viktig førjulstradisjon for de fleste nordmenn.

  3. Programmet er klart!

    Skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft står på agendaen når bransjen igjen samles til Baker- og konditorkonferansen i Næringslivets Hus 17. februar. Landbruks- og matministeren kommer - gjør du? Se fullstendig program og meld deg på her!

  4. Tar Brødskala’n på alvor

    Brødskala’n har i over 20 år vært en viktig bidragsyter til økt etterspørsel av grovt brød. Samtidig er Brødskala’n en kulturbærer som har bidratt til å definere det norske grovbrødet sin posisjon, som er unikt i verdenssammenheng.

  5. Landskonferansen for Restaurant- og matfag

    Velkommen til landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene 5.-6. februar i Stavanger. Se program og meld deg på her!

  6. |

    Med faget i ryggmargen

    Han er en av de som kjenner den norske baker- og konditorbransjen aller best. Siden Rune Valestrand som 16-åring begynte i lære hos sin bestefar ved Lonevåg bakeri på Osterøy i 1966, har han vært involvert i alt fra å analysere mel, dømme i europamesterskap til å avskaffe maksprisen på kneipp og loff.

  7. NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2026

    Konkurransekraft for norsk næringsmiddelindustri står på agendaen når NHO Mat og Drikke inviterer til årskonferanse 16. april 2026. Hold av datoen allerede nå!