Artikler

Vis filtrering

22 resultater

Type artikkel
Velg område
22 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Viktoria tok Swiss Grand Diploma - tilfeldig at det ble konditorfaget

  Viktoria Støtvig Dobbinga mottok BKLFs utdannings-stipend i 2023. Stipendet skulle dekke deler av kostnadene da hun tok Swiss Grand Diploma i Pastry and Chocolate Art ved Culinary Arts Academy i Sveits. I dag jobber Viktoria hos Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria, der hun blant annet lager lekre franske kaker.

 2. Brage gjorde svenneprøven vegansk

  Mange lærlinger går opp til svenneprøven i disse dager, og denne uken var Brage Sundal Widerøe en av de som skulle vise at han var et svennebrev verdig. Etter to år i bakerlære hos Håndverksbakeriet i Vestby, gjennomførte han en svenneprøve som var noe utenom det vanlige.

 3. Ny svenn i bransjen

  Brage widerøe gjennomførte i dag en god svenneprøve på Håndverksbakeriet i Vestby. Han er glad i håndverket og vil fortsette å jobbe i håndverksbakeri i fremtiden.

 4. Ny svenn i bransjen

  Joakim Vold er lærling på Håndverksbakeriet i Vestby, og bestod i dag svenneprøven i bakerfaget. Nå drømmer han om en jobb som gir han mulighet til å reise.

 5. Ny svenn i bransjen

  14. mai gikk Hassan Janaqow opp til svenneprøven i bakerfaget. Han besto etter å ha gjennomført en flott svenneprøve. Nå gleder han seg til å få mer erfaring.

 6. Mange søkere til Spesialisering baker- og konditorfaget

  Det nye fagskolestudiet, Spesialisering baker- og konditorfaget, har tydeligvis vært etterlengtet. Søknadsfristen for landets første høyere yrkesfaglige utdanning for baker- og konditorsvenner gikk ut 15. april, og det er gledelig at så mange bakere og konditorer har søkt om plass.