30.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget I rute til Nordic Bakery Cup Om mindre enn to måneder er det klart for Nordic Bakery Cup. Siden januar har det Norske bakerlandslaget trent målrettet mot turneringen, hvor fire av de fem nordiske landene deltar.
27.06.2025 | Fagutdanning Masterclass – Baker & Konditor Campus Nest siste dag av Baker & Konditor Campus, var satt av til masterclass, en lagoppgave der campuselevene fikk testet seg skikkelig på både baking, kreativitet og lagarbeid.
23.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget Møt rekruttene på Baker- og konditorlandslaget Her får du hilse på de fire konditor-rekruttene: Hanne, Mari, Signe Kristine og Andrea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.
23.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget Møt rekruttene på Baker- og konditorlandslaget Her får du hilse på de tre bakerrekruttene: Olve, Oscar og Thea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.
17.06.2025 | Helse og kosthold Anbefaling om tilsetning av jod i bakverk Fra juni 2025 anbefaler Helsedirektoratet at alt husholdningssalt og alt salt som blir brukt i brød og andre ikke-søte bakervarer tilsettes 20 µg jod per gram salt. Produsenter oppfordres også til å tilsette jod til vegetabilske alternativer til melk.
16.06.2025 | BKLF Baker & Konditor: Årsrapport 2024 Intervju med presidenten og årets bakeri, møt Norges første brødsommelier, bla deg gjennom årskavalkaden og få tips om sosiale medier. Dette er noe av det du finner i den rykende ferske årsrapporten for 2024.
12.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget Baker- og Konditorlandslaget: møt Philip Therkildsen Philip Therkildsen er vokst opp i en bakerfamilie, så det å bli baker var et nokså naturlig valg for den regjerende norgesmesteren.
11.06.2025 | Tall og fakta, Helse og kosthold — Graden av bearbeiding sier ikke nok Debatten om ultraprosessert mat og kostråd har gått høyt etter at de nye norske kostrådene ikke omtaler begrepet. Helsedirektoratet slår fast at den samlede næringssammensetningen er viktigere enn graden av bearbeiding.
04.06.2025 | Baker- og konditorlandslaget Baker- og Konditorlandslaget: møt Victoria Gravdal Det var tilfeldigheter som førte til at Victoria valgte konditoryrket, men hun har aldri angret på det valget. Nå er hun inne i sitt tredje år på landslaget og drømmer om Coupe du Monde de la Pâtisserie.
03.06.2025 | BKLF 40-årsmedalje til 3x Klausen Under feiringen av Bakermester Klausens 80-årsjubileum ble det delt ut en spesiell og velfortjent heder: 40-årsmedaljen til Tor, Ben og Pål Klausen.