Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1137 resultater:
      1. For lite grove kornprodukter

        En fersk rapport fra Helsedirektoratet viser stor nedgang i forbruket av de sunne matvarene: korn, fisk, sjømat, frukt og bær. – Helt åpenbart at det må nye tiltak til for å snu skuta, sier Linda Granlund, divisjonsdirektør i Helsedirektoratet.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/for-lite-grove-kornprodukter Nyhet
      2. Oppfordrer flere svenner til å engasjere seg i fellesskapet

        Leder av svenneklubben Norske konditor- og bakersvenner (NKB), Einar Martin Kålen, ønsker at flere baker- og konditorsvenner over hele landet melder seg inn i svenneklubben og engasjerer seg i det faglige og sosiale fellesskapet deres.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/svenneklubben-oppfordrer-flere-fagfolk-til-a-bli-med-i-fellesskapet Medlemskap og fordeler
      3. Tone Johnsen bestod fagprøven i salgsfaget

        Denne uken gikk Tone Elisabeth Bersås Johnsen opp til fagprøven i salgsfaget, og bransjen har fått en ny salgsmedarbeider. Hun har gått læretiden hos Ødegaarden Bakeri i Vinstra.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/tone-elisabeth-bersas-johnsen-bestod-fagproven-i-salgsfaget
      4. Kunstig intelligens - en hype, revolusjon eller evolusjon?

        I dagens verden, der teknologi stadig revolusjonerer ulike bransjer, har også aktører i bakeribransjen omfavnet potensialet til kunstig intelligens (AI) for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på produksjonsprosessen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/kunstig-intelligens-en--hype-revolusjon-eller-evolusjon
      5. NHO Mat og Drikkes høringsinnspill til nye kostråd

        NHO Mat og Drikke har nå levert sine innspill til Helsedirektoratets forslag til nye kostråd. Les hovedpunktene her.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nho-mat-og-drikkes-horingsinnspill-til-nye-kostrad Nyhet
      6. Det norske folk har rett til å vite sannheten om bakeribransjen

        Vi trenger bedre merking! skriver Elise Mellingen i Bergens Tidende. Hun er utdannet både baker og konditor, og er nå student ved UiB, der hun studerer media og kommunikasjon.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/det-norske-folk-har-rett-til-a-vite-sannheten-om-bakeribransjen Politikk og myndighetskontakt
      7. Ny svenn i bransjen

        14. mai gikk Hassan Janaqow opp til svenneprøven i bakerfaget. Han besto etter å ha gjennomført en flott svenneprøve. Nå gleder han seg til å få mer erfaring.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ny-svenn-i-bransjen Fagutdanning, Nye svenner
      8. Innholdsrik og sosial dag

        Det var en innholdsrik og sosial dag da konferansedeltagere fra hele bransjen møttes på Baker- og Konditorkonferansen og NM Årets Baker på Sørumsand videregående skole torsdag 18. april.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/innholdsrik-og-sosial-dag Arrangementer
      9. NM er en lærearena

        Torsdag 18. april arrangeres NM - Årets Baker på Sørumsand videregående skole, og for første gang siden 2018 skal Norges beste baker kåres. Ludvig Myhre Andersen er en av tre som skal konkurrere om den gjeve tittelen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nm-er-en-larearena Arrangementer
      10. NHO Mat og Drikkes innspill til forskrift til ny Oppæringslov

        1.august 2024 innføres den nye opplæringsloven for grunnskole og videregående skole. Fra samme dato skal også forskriften til loven være klar. 18. februar var det høringsfrist på forskriften, les NHO Mat og Drikkes høringssvar her.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nho-mat-og-drikkes-innspill-til-forskrift-for-ny-opparingslov Nyhet
      • Forrige
      • Side 45 av 114
      • 1
      • ...
      • 44
      • 45
      • 46
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube