-
Blir du glad av godt brød og gode kaker? Gjør det til jobben din!
Bransjen og bedriftene etterspør flere fagfolk. Nå kan du registrere din CV hos Opplæringskontoret og sikre deg en mulig lærlingeplass i baker eller konditorfaget.
-
Veileder for digitale endringsprosesser
NHO Mat og Drikke har medvirket i utviklingen av en ny veileder som skal hjelpe bedrifter å gjennomføre vellykkede digitale endringer i arbeidslivet i samarbeid med tillitsvalgte.
-
Nå er portalen for kompensasjonsordning klar
Den 21. april lanseres portalen www.kompensasjonsordning.no Nå anbefales bedrifter i bransjen å registrere sine søknader om kompensasjon for faste kostnader som følge av redusert salg under Covid-19.
-
Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?
BKLF har flere måter å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet på. En av utmerkelsene er 40 års medaljen.
-
Stem på Årets Bakeri 2019!
BKLF oppfordrer bedriftskollegaer i bransjen til å nominere kandidater til Årets Bakeri 2019. Kjenner du en bakeribedrift du mener fortjener prisen ÅRETS BAKERI 2019, send oss ditt forslag innen 28. februar.
-
-
Bli kjent med Råde Bakeri
Når Linda Fredriksen kjenner duften av bakverk, føler hun trygghet. Det sier hun er fordi hun vokste opp i bakeriet til besteforeldrene. For Linda var det en fantastisk barndom som gav en stor trygghet.
-
Trude Beate Brendehaug
Trude Beate Brendehaug er utøver på bakerlandslaget 2022. Hun jobber til daglig på Bollebar i Oslo, der hun er daglig leder.
-
-