Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1137 resultater:
      1. Blir du glad av godt brød og gode kaker? Gjør det til jobben din!

        Bransjen og bedriftene etterspør flere fagfolk. Nå kan du registrere din CV hos Opplæringskontoret og sikre deg en mulig lærlingeplass i baker eller konditorfaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/registrer-cv Nyhet
      2. Veileder for digitale endringsprosesser

        NHO Mat og Drikke har medvirket i utviklingen av en ny veileder som skal hjelpe bedrifter å gjennomføre vellykkede digitale endringer i arbeidslivet i samarbeid med tillitsvalgte.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/veileder-i-digitale-endringsprosesser Nyhet
      3. Nå er portalen for kompensasjonsordning klar

        Den 21. april lanseres portalen www.kompensasjonsordning.no Nå anbefales bedrifter i bransjen å registrere sine søknader om kompensasjon for faste kostnader som følge av redusert salg under Covid-19.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/kompensasjonsordning Nyhet
      4. Kjenner du noen som har vært 40 år i bransjen?

        BKLF har flere måter å hedre personer som har gjort en solid innsats for bransjen og felleskapet på. En av utmerkelsene er 40 års medaljen.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/kjenner-du-noen-som-har-vart-40-ar-i-bransjen Nyhet
      5. Stem på Årets Bakeri 2019!

        BKLF oppfordrer bedriftskollegaer i bransjen til å nominere kandidater til Årets Bakeri 2019. Kjenner du en bakeribedrift du mener fortjener prisen ÅRETS BAKERI 2019, send oss ditt forslag innen 28. februar.

        https://www.bklf.no/artikler/2019/stem-pa-arets-bakeri-2019 Nyhet
      6. Verdens brøddag

        16. oktober er verdens brøddag, bli med å feire en av verdens viktigste matvarer!

        https://www.bklf.no/artikler/2018/verdens-broddag Nyhet
      7. Bli kjent med Råde Bakeri

        Når Linda Fredriksen kjenner duften av bakverk, føler hun trygghet. Det sier hun er fordi hun vokste opp i bakeriet til besteforeldrene. For Linda var det en fantastisk barndom som gav en stor trygghet.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-rade-bakeri Bli kjent med , Bli kjent med
      8. Trude Beate Brendehaug

        Trude Beate Brendehaug er utøver på bakerlandslaget 2022. Hun jobber til daglig på Bollebar i Oslo, der hun er daglig leder.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/trude-beate-brendehaug Baker- og konditorlandslaget
      9. Årets bakeri 2025

        Årets bakeri 2025 skal kåres.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/arets-bakeri-2025 Arrangement
      10. NM Årets Baker

        Mer informasjon kommer.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/nm-arets-baker Konkurranse
      • Forrige
      • Side 49 av 114
      • 1
      • ...
      • 48
      • 49
      • 50
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube