-
NM i konditorkunst 2023
Nå er det åpent for påmelding til NM i konditorkunst 2023. Sist gang "Årets konditor" ble kåret var i 2017, og det var tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som da stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.
-
Generalforsamling 2021 - Baker- og Konditorbransjens Landsforening
17. juni avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling. På grunn av pandemien blir det i år som i fjor et digitalt møte. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å meld dere på!
-
Webinar: Rekruttering i Baker og Konditorbransjen
Hvordan kan din lærebedrift tiltrekke seg de beste kandidatene? Hvordan kan samarbeidet mellom skole- lærebedrift og opplæringskontor bli enda bedre. Vi informerer om ulike rekrutteringstiltak i regi av Baker & Konditor Opplæring.
-
Rikke Sandanger Rosnes
Rikke Sandanger Rosnes er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber hun hos Stavanger Conditori AS.
-
Kurs i brødbaking med norsk mel
I dette kurset lærer deltakerne baketeknikker, surdeig og brødoppslag. Kurset er beregnet for elever, lærlinger og svenner.