Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1077 resultater:
      1. Resultater fra bransjeundersøkelsen 2023

        Vi takker for alle svarene vi har fått i bransjeundersøkelsen 2023. Vi setter utrolig stor pris på hvert eneste svar, da tilbakemeldinger fra både medlemmer og ikkemedlemmer er svært verdifull for oss.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/resultat-fra-bransjeundersokelsen-2023 BKLF
      2. Søk støtte til tiltak for reduksjon av sykefravær

        Nå er det åpnet for at alle bedrifter kan søke om økonomisk støtte til en rekke tiltak nøye utprøvd av IA-bransjeprogrammet for næringsmiddelindustrien. Frist: 29. september.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/sok-stotte-til-tiltak-for-reduksjon-av-sykefravar Nyhet , BKLF
      3. Norge representert i den Europeiske bakeriorganisasjonen CEBP

        Generalforsamlingen i European Confederation of National Bakery and Confectionery Organizations (CEBP) tildelte Norge en rådgiverposisjon i styret. President i BKLF, Ole John Berntsen, vil representere Norge.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/norge-representert-i-den-europeiske-bakeriorganisasjonen-cebp Nyhet
      4. Landets første fagskolestudie i baker- og konditorfaget

        Fra høsten 2024 tilbyr Fagskolen i Viken studiet Spesialisering i baker- og konditorfaget. Det er landets første høyere yrkesfaglige utdanning innen denne fagretningen. Det nye studiet er bestilt av bransjen selv, og skal ruste dagens bakere og konditorer for framtida.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/landets-forste-fagskolestudie-i-baker--og-konditorfaget2 Nyhet , Fagutdanning
      5. Må være glad på jobb for å være god på jobb

        Sofie Grenstad Takvam ble i slutten av november tildelt svennebrevmedaljen for sin eksepsjonelt gode svenneprøve. Sørlandsjenta flyttet til Oslo for å gå i lære hos de beste, og fordi hun hadde planer om å lære fransk på jobb.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/ma-vare-glad-pa-jobb-for-a-vare-god-pa-jobb Fagutdanning, Inspirasjon
      6. Cerealfagdagen digital 2022 - Innovativt, sunt og bærekraftig

        Vi håper og tror at vi til høsten kan arrangere Cerealfagdagen som et fysisk arrangement. I mellomtiden inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen digital 2022.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/cerealfagdagen-digital-2022
      7. Strømkrisen for bakeriene

        Etter at henvendelser om skyhøye strømpriser begynte å komme fra medlemsbedriftene våre i desember, har vi i BKLF jobbet iherdig for å få politikerne til å agere.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/stromkrisen-for-bakeriene
      8. Bli med og hjelp barna i Ukraina!

        Drømmen om en trygg barndom kan fort bli knust. I løpet av få minutter kan en hel fremtid falle i grus. I Ukraina bor det 7,5 millioner barn. Akkurat nå er alle disse barnas liv og helse truet. Du kan gjøre en forskjell for dem i dag!

        https://www.bklf.no/artikler/2022/bli-med-a-hjelp-barna-i-ukraina
      9. Workshop om bruk av urkorn, spesialkorn og norsk hvete

        Det nyetablerte kompetansesenteret for baker- og konditorfagene på Sørumsand videregående skole er vertskap for tre praktiske workshoper om bruk av urkorn, spesialkorn og norsk hvete som skal holdes i mai-juni i år.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/Workshop-om-bruk-av-urkorn-spesialkorn-og-norsk-hvete
      10. Norge på 3.plass i VM i Paris!

        Det norske bakerlandslaget vant i dag bronse i VM i Coupe du Monde de la Boulangerie i Paris. Det er første gang det norske laget deltar i det som blir regnet for å være verdens viktigste og mest prestisjetunge konkurranse for bakere.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/norge-pa-3.plass-i-vm-i-paris
      • Forrige
      • Side 70 av 108
      • 1
      • ...
      • 69
      • 70
      • 71
      • ...
      • 108
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube