Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Petter Nervik Bakeri AS

        https://www.facebook.com/PetterNervikBakeri
      2. Kneippen Molde AS

        http://www.kneippen.minportal.no/
      3. Næss Hjemmebakeri

        http://www.naessbakeri.no/
      4. Lillehammer Bakeri

        https://www.lillehammerbakeri.no/
      5. Mannavita

        https://www.biofit.no/oko-brod-av-spiret-korn?tm=startside
      6. NM i konditorkunst 2023

        Nå er det åpent for påmelding til NM i konditorkunst 2023. Sist gang "Årets konditor" ble kåret var i 2017, og det var tidligere landslagsutøver, Tonje Holtungen, som da stakk av med seieren. I neste års konkurranse, som finner sted på messen "Umami", er Tonje med i dommerpanelet.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/nm-i-konditorkunst-2023 Konkurranse
      7. Generalforsamling 2021 - Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        17. juni avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling. På grunn av pandemien blir det i år som i fjor et digitalt møte. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å meld dere på!

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/generalforsamling-2021---baker--og-konditorbransjens-landsforening Arrangement
      8. Webinar: Rekruttering i Baker og Konditorbransjen

        Hvordan kan din lærebedrift tiltrekke seg de beste kandidatene? Hvordan kan samarbeidet mellom skole- lærebedrift og opplæringskontor bli enda bedre. Vi informerer om ulike rekrutteringstiltak i regi av Baker & Konditor Opplæring.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/webinar-rekruttering-i-baker-og-konditorbransjen Kurs, Arrangement , Arrangementer, Fagutdanning, Opplæringskontorer
      9. Rikke Sandanger Rosnes

        Rikke Sandanger Rosnes er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber hun hos Stavanger Conditori AS.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/baker-og-konditorlandslaget-2022/rikke-rosnes Baker- og konditorlandslaget
      10. Kurs i brødbaking med norsk mel

        I dette kurset lærer deltakerne baketeknikker, surdeig og brødoppslag. Kurset er beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-brodbaking-med-norsk-mel-21-april Kurs
      • Forrige
      • Side 70 av 116
      • 1
      • ...
      • 69
      • 70
      • 71
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube