Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Kurs i sjokoladearbeid

        Grunnkurs i sjokoladearbeid beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/sjokoladekurs-6-okt Kurs
      2. Mesterbakeren avd Sørlandet

        https://www.mesterbakeren.no/
      3. Idun

        http://idun.no/ Baker- og konditorlandslaget
      4. Bidra til NHOs kompetansebarometer

        20. oktober sender NIFU ut årets spørreundersøkelse for NHOs Kompetansebarometer. Din deltakelse er avgjørende for å sikre at næringslivets behov blir hørt og tatt på alvor.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/bidra-til-nhos-kompetansebarometer Nyhet
      5. Braud Håndverksbakeri er Årets Bakeri 2025!

        Det forholdsvis nye konseptet til Valaker bakeri og konditori, Braud Håndverksbakeri, er kåret til vinner av Årets Bakeri 2025. Den mest prestisjefylte kåringen i norsk baker- og konditorbransje fant sted på datoen for verdens brøddag, torsdag 16. oktober.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/braud-handverksbakeri-er-arets-bakeri-2025 Nyhet
      6. Vi har så vidt begynt!

        Da Christoffer og Henrik Næss skulle overta Nøtterø Bakeri & Konditori, ønsket de å gjøre en del endringer i familiebedriften. Etter å ha overlevd både nedstenging og strømkrise, går bakeriet nå bedre enn noen gang, og er en av tre finalister i Årets Bakeri 2025

        https://www.bklf.no/artikler/2025/Vi-har-sa-vidt-begynt Baker og Konditor
      7. God start for bakerne i Nordic Bakery Cup

        Siden januar har Bakerlandslaget trent til Nordic Bakery Cup, som nå endelig er i gang ved Akademie Deutsches Bäckerhandwerk i Berlin.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/god-start-for-bakerne-i-nordic-bakery-cup Baker- og konditorlandslaget
      8. Tilbake til hverdagen

        Med skolestart følger matpakker! Her finner du seks deilige oppskrifter på næringsrike og gode brød, rundstykker og annet snadder du kan ha med i matboksen.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/tilbake-til-hverdagen Nyhet , Inspirasjon, Elsker deig
      9. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

        Lillehammer Bakeri er nylig sertifisert som Håndverksbakeri. Bakeriet ble kåret til Årets Bakeri i 2023. — Eierne Gro-Ewa og Sigurd Owren driver et attraktivt lokalbakeri som har opparbeidet seg et sterkt merkenavn i Lillehammer. I løpet av de tre første årene har de utviklet dette bakeriet til et destinasjonsbakeri som absolutt bør besøkes av flere i bransjen, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/nytt-handverksbakeri-sertifisert3 Nyhet
      10. Baker- og Konditorlandslaget: møt Sigrid Nather-Aafarli

        Selv om Sigrid er ny på landslaget har hun allerede god konkurranseerfaring med seg i bagasjen. Hun har alltid likt å bake og gleder seg til å bli inspirert og lære mer.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/baker--og-konditorlandslaget-mot-sigrid-nather-aafarli Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      • Forrige
      • Side 71 av 116
      • 1
      • ...
      • 70
      • 71
      • 72
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube