-
Langtidshevet surdeigsloff
Denne oppskriften er for de som vil utfordre seg litt mer på bakefronten.
-
Bringebærfromasj på myk sjokoladebunn
Frisk og nydelig kake med smak av bringebær og sjokolade. Kan lages med eller uten marsipan på toppen. Et godt tips er å varme formen på utsiden før du løsner den. Da slipper den lett.
-
Rundstykker
Halvgrove rundstykker til frokost eller lunsj? Disse rundstykkene kan lages til frokost eller varmes opp fra dagen før. Myk og god start på dagen.
-
Speltmuffins
Få ting beigeistrer mer en deilige, luftige muffins. Og få ting er like enkelt å lage, dersom man bare gjør ting i riktig rekkefølge. Speltmuffins er dessuten nydelig godt! Vil du begeistre til både hverdags og fest? Da går du for speltmuffins. Grov blanding er trikset! Ikke finpisk, gi luft!
-
-
-
Cathrine Olsen
Cathrine Olsen er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber hun i Idun Industri.
-
Anuga FoodTec 2024
Anuga FoodTec er den eneste leverandørmessen som dekker alle aspekter av mat- og drikkeproduksjon – fra prosessteknologi og fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, pakking, digitalisering og intralogistikk.