-
-
Bidra til NHOs kompetansebarometer
20. oktober sender NIFU ut årets spørreundersøkelse for NHOs Kompetansebarometer. Din deltakelse er avgjørende for å sikre at næringslivets behov blir hørt og tatt på alvor.
-
Braud Håndverksbakeri er Årets Bakeri 2025!
Det forholdsvis nye konseptet til Valaker bakeri og konditori, Braud Håndverksbakeri, er kåret til vinner av Årets Bakeri 2025. Den mest prestisjefylte kåringen i norsk baker- og konditorbransje fant sted på datoen for verdens brøddag, torsdag 16. oktober.
-
Vi har så vidt begynt!
Da Christoffer og Henrik Næss skulle overta Nøtterø Bakeri & Konditori, ønsket de å gjøre en del endringer i familiebedriften. Etter å ha overlevd både nedstenging og strømkrise, går bakeriet nå bedre enn noen gang, og er en av tre finalister i Årets Bakeri 2025
-
God start for bakerne i Nordic Bakery Cup
Siden januar har Bakerlandslaget trent til Nordic Bakery Cup, som nå endelig er i gang ved Akademie Deutsches Bäckerhandwerk i Berlin.
-
Tilbake til hverdagen
Med skolestart følger matpakker! Her finner du seks deilige oppskrifter på næringsrike og gode brød, rundstykker og annet snadder du kan ha med i matboksen.
-
Nytt Håndverksbakeri sertifisert
Lillehammer Bakeri er nylig sertifisert som Håndverksbakeri. Bakeriet ble kåret til Årets Bakeri i 2023. — Eierne Gro-Ewa og Sigurd Owren driver et attraktivt lokalbakeri som har opparbeidet seg et sterkt merkenavn i Lillehammer. I løpet av de tre første årene har de utviklet dette bakeriet til et destinasjonsbakeri som absolutt bør besøkes av flere i bransjen, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.
-
Baker- og Konditorlandslaget: møt Sigrid Nather-Aafarli
Selv om Sigrid er ny på landslaget har hun allerede god konkurranseerfaring med seg i bagasjen. Hun har alltid likt å bake og gleder seg til å bli inspirert og lære mer.