Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1069 resultater:
      1. Landslaget søker konditorer

        Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere til 2025. Nå oppfordres spesielt konditorer med stor arbeidskapasitet og interesse for faget til å søke så fort som mulig!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/landslaget-soker-konditorer Nyhet
      2. Klare for finalen i Årets Bakeri 2024

        Etter to kvalifiseringsrunder, er de tre finalistene til kåringen Årets Bakeri 2024 nå plukket ut. Juryleder i den prestisjefulle kåringen Årets Bakeri, Vigdis Myhre Næsseth (Fossekall), kan fortelle at juryen har hatt en stor jobb med å vurdere de nominerte i årets konkurranse.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/klare-for-finalen-i-arets-bakeri-2024 Nyhet
      3. Markedsføring av usunn mat og drikke: Er barn og unge fritt vilt?

        Opinion har på oppdrag av NHO Mat og Drikke, utført en kartlegging av omfanget av markedsføring av såkalte HFSS-produkter (high fat, salt and sugar) rettet mot barn og unge. Se hovedpunktene her.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/markedsforing-av-usunn-mat-og-drikke-er-barn-og-unge-fritt-vilt
      4. Ny svenn i bransjen

        Brage widerøe gjennomførte i dag en god svenneprøve på Håndverksbakeriet i Vestby. Han er glad i håndverket og vil fortsette å jobbe i håndverksbakeri i fremtiden.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ny-svenn-i-bransjen2 Fagutdanning, Nye svenner
      5. Tangen VGS søker faglærer

        Agder fylkeskommune har utlyst en 100 % undervisningsstilling i baker- og konditorfaget ved Tangen VGS. Søknadsfrist 22.5.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/tangen-vgs-soker-faglarer Nyhet
      6. Beredskap: Matsikkerhet i krisetid

        Det er en kritisk samfunnsfunksjon å sikre at befolkningen har tilgang til normale matvarer i en krisesituasjon. Det krever høy nasjonal produksjon også i fredstid, skriver NHO Mat og Drikke i et nytt posisjonsnotat om beredskap.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/beredskap-matsikkerhet-i-krisetid Nyhet
      7. Nasjonale kostråd: Høringsutkastet er klart

        Høringsfristen for de reviderte, nasjonale kostrådene er satt til 20. mai og de endelige kostrådene blir presentert på Arendalsuka den 15. august. Se de anbefalte endringene her.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nasjonale-kostrad-horingsutkastet-er-klart Nyhet
      8. Velkommen til Baker- og Konditorkonferansen 2024

        Baker- og Konditorkonferansen blir også i år holdt på Sørumsand videregående skole. Vi byr på et spennende program, og du møter fagfolk fra hele bransjen. Parallelt med konferansen, vil NM Baker finne sted i skolens bakeri.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/velkommen-til-baker--og-konditorkonferansen-2024 Arrangementer
      9. Stipend økte opptak til videreutdanning for fagarbeidere

        Forskere ved Frischsenteret og Fafo har undersøkt hvordan en stipendordning sammen med økt informasjon påvirker fagarbeidere til å ta mer utdanning. Nå er rapporten klar og funnene viser at insentivene har en positiv effekt.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/stipend-okte-opptak-til-videreutdanning-for-fagarbeidere Nyhet
      10. Sølvmedaljen ga mersmak

        Sølvvinneren fra konditor-VM, iba Uibc-Cup 2023, Victoria Gravdal, har alltid strukket seg langt for å lære mest mulig om faget. Konkurranser er noe av det man lærer aller mest av, mener hun.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/solvmedaljen-ga-mersmak Baker- og konditorlandslaget
      • Forrige
      • Side 82 av 107
      • 1
      • ...
      • 81
      • 82
      • 83
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube