-
Nytt Håndverksbakeri sertifisert
Lillehammer Bakeri er nylig sertifisert som Håndverksbakeri. Bakeriet ble kåret til Årets Bakeri i 2023. — Eierne Gro-Ewa og Sigurd Owren driver et attraktivt lokalbakeri som har opparbeidet seg et sterkt merkenavn i Lillehammer. I løpet av de tre første årene har de utviklet dette bakeriet til et destinasjonsbakeri som absolutt bør besøkes av flere i bransjen, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.
-
Baker- og Konditorlandslaget: møt Sigrid Nather-Aafarli
Selv om Sigrid er ny på landslaget har hun allerede god konkurranseerfaring med seg i bagasjen. Hun har alltid likt å bake og gleder seg til å bli inspirert og lære mer.
-
Vi har så vidt begynt
Da Christoffer og Henrik Næss skulle overta Nøtterø Bakeri & Konditori, ønsket de å gjøre en del endringer i familiebedriften. Etter å ha overlevd både nedstenging og strømkrise, går bakeriet nå bedre enn noen gang, og er en av tre finalister i Årets Bakeri 2025
-
Hvor grovt er brødet
Brødskala´n er en registrert frivillig merkeordning, eid og administrert av Baker- og Konditorbransjens Landsforening er merkeeier. Formålet med Brødskala´n er å bidra til økt forbruk av sunne og grove kornprodukter, ved å formidle god og relevant informasjon til forbruker.