Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Brødskalaen til finalen i Intensjonsavtalens utmerkelser

        I dagens møte i Næringslivsgruppen, offentliggjorde Helse- og omsorgsdepartementet at Baker- og Konditorbransjens Landsforening, med Brødskalaen, er en av tre finalister til Intensjonsavtalens utmerkelser 2022, i kategorien Sunnere markedsføring.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/brodskalaen-til-finalen-i-intensjonsavtalens-utmerkelser
      2. Kjøp annonseplass i Baker&Konditor

        Bladet Baker & Konditor skal styrke felleskapet og skape stolthet for fag og bransje! Ved å formidle kunnskap, dele informasjon, oppskrifter, fagstoff og nyttige tips, vil vi inspirere, engasjere og skape stolthet for hele bransjen!

        https://www.bklf.no/artikler/2022/kjop-annonseplass-i-baker-og-konditor
      3. BKLF feirer 125 års-jubileum i 2023

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening fyller 125 år til neste år, og det skal selvsagt feires. I anledning jubileet vil vi blant annet invitere til festmiddag på Grand Hotel i Oslo i september.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/jubileum
      4. Redd overskuddsbaksten med Too Good To Go

        BKLF står sammen med Too Good To Go i kampen mot matsvinn. Det gleder oss at mange av våre medlemmer har redusert svinnet sitt betraktelig ved å selge overskuddsmat gjennom den populære appen. Redder man én forundringspose om dagen, har man i løpet av et år spart miljøet for utslipp tilsvarende ti flyturer mellom Oslo og Bergen!

        https://www.bklf.no/artikler/2021/redd-overskuddsbaksten-med-too-good-to-go
      5. Bli med å stem på årets bakeri 2021!

        For fjerde år på rad skal Årets Bakeri kåres i Norge, og nå kan du bli med å stemme på de tre finalistene. Vinneren blir kåret 1. oktober, og premien er et diplom, blomster og en pengepremie på 10 000 kroner.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/bli-med-a-stem-pa-arets-bakeri-2021
      6. God jul og godt nyttår

        Vi vil ønske alle våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/god-jul
      7. Sesamfrø tilbakekalles

        Sesamfrø med opprinnelse fra India og produkter med sesamfrø, blant annet bakeoff-produkter som inneholder sesamfrø med påvist etylenoksid må destrueres.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/tilbakekalling-av-sesamfro Nyhet
      8. Bransjens innspill er viktige

        BKLF gjennomfører årlig en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling og behov bransjen har til ulike tjenester i fremtiden. Tilbakemeldingen er svært verdifull, og det tar kun et par minutt å svare.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/medlemsundersokelse-2 Nyhet
      9. God sommer

        BKLF ønsker alle en riktig god sommer og takker for innsatsen i en krevende periode for bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/god-sommer Nyhet
      10. Nye nettsider for bransjeforeningen BKLF

        Bransjeforeningen har den siste tiden jobbet frem en ny nettside som nå er lansert. Her presenteres flere nyheter for medlemmer og andre interessenter i bransjen. Nettsidene oppdateres jevnlig med nyheter fra bransjen, og det vil bli sendt ut regelmessige nyhetsbrev på det som legges ut på nettsiden.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/ny-hjemmeside Nyhet
      • Forrige
      • Side 21 av 116
      • 1
      • ...
      • 20
      • 21
      • 22
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube