-
Bli med å stem på årets bakeri 2021!
For fjerde år på rad skal Årets Bakeri kåres i Norge, og nå kan du bli med å stemme på de tre finalistene. Vinneren blir kåret 1. oktober, og premien er et diplom, blomster og en pengepremie på 10 000 kroner.
-
God jul og godt nyttår
Vi vil ønske alle våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.
-
Sesamfrø tilbakekalles
Sesamfrø med opprinnelse fra India og produkter med sesamfrø, blant annet bakeoff-produkter som inneholder sesamfrø med påvist etylenoksid må destrueres.
-
Bransjens innspill er viktige
BKLF gjennomfører årlig en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling og behov bransjen har til ulike tjenester i fremtiden. Tilbakemeldingen er svært verdifull, og det tar kun et par minutt å svare.
-
God sommer
BKLF ønsker alle en riktig god sommer og takker for innsatsen i en krevende periode for bransjen.
-
Nye nettsider for bransjeforeningen BKLF
Bransjeforeningen har den siste tiden jobbet frem en ny nettside som nå er lansert. Her presenteres flere nyheter for medlemmer og andre interessenter i bransjen. Nettsidene oppdateres jevnlig med nyheter fra bransjen, og det vil bli sendt ut regelmessige nyhetsbrev på det som legges ut på nettsiden.
-
Innkalling til generalforsamling BKLF
BKLF innkaller medlemmene sine til generalforsamling torsdag 4 juni 2020 kl 11.00 -13.00 på Scandic Hotels St. Olavs Plass, Oslo
-
Nå er endringene i ordningen med Regionale verneombud (RVO) gjort gjeldende
Fra og med 01.01.2019 vil flere virksomheter, spesielt innen servering, være omfattet av ordningen med regionale verneombud (RVO).
-
Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig
Programmet for Cerealfagdagen 2019 er klart, og mange spennende foredragsholdere er på plass. Suksessen fra fjoråret – Bakeskolen, blir med videre; i år med vekt på havre og gamle kornsorter.
-
Bli kjent med Garçon
I den ærverdige stasjonsbygningen i Lillestrøm, åpnet Garçon dørene i 2007. Etter hvert åpnet Garçon express i andre enden av bygningen, caféen på Fjellhamar og et utsalg i Helsebygget i Lillestrøm. I januar i år kjøpte eierselskapet til Garçon gamle Willys Conditori i Lundsalléen; da hadde Garçon for lengst vokst ut av bakeriet på "bakrommet" på togstasjonen.