Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Fagtreff for lokalmøller og Håndverksbakerier

        For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/fagtreff-for-lokalmoller-og-handverksbakerier Arrangementer
      2. La grovbrødet hjelpe deg å holde nyttårsforsettene.

        Er du en av mange som har et sunnere og mer bærekraftig kosthold på listen over nyttårsforsetter, kan et grovbrød hjelpe deg langt på vei i å nå målene dine.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/la-grovbrodet-hjelpe-deg-a-holde-nyttarsforsettene Tall og fakta, Brødskalaen, Helse og kosthold
      3. Har du årets fastelavnsbolle klar?

        I Norge har vi i alle år vært vant med den tradisjonelle fastelavnsbollen, men de siste årene har man sett tendenser til at denne kjærkomne bollen har fått mange forskjellige smaker og fasonger.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/fastelavn
      4. Generalforsamling BKLF 2022

        31. mai avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling 2022. Vi holder i år som de to foregående årene et digitalt møte på Teams. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å melde deg på!

        https://www.bklf.no/artikler/2022/generalforsamling-bklf-2022
      5. Baker- og konditorbransjen har fått nasjonale retningslinjer

        Å drive bakeri og konditori stiller strenge krav til hygiene. Samme krav og regler gjelder for små, mellomstore og store bedrifter. For å gjøre arbeidet ditt lettere, har BKLF nå laget en veileder som har blitt anerkjent av Mattilsynet som nasjonale retningslinjer.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/baker--og-konditorbransjen-har-fatt-nasjonale-retningslinjer
      6. Ønsker du å bli kåret til "Årets beste lærebedrift" 2022?

        BKLF inviterer lærebedrifter over hele landet til å delta i kåringen om å bli "Årets beste lærebedrift".

        https://www.bklf.no/artikler/2022/arets-beste-larebedrift
      7. Medlemstur til Bergen med Svenneklubben

        9. - 11. september blir det Medlemstur med Svenneklubben til Bergen. Vi skal besøke flere av de mest kjente bakeriene i "Vestlandshovedstaden".

        https://www.bklf.no/artikler/2022/medlemstur-til-bergen-med-svenneklubben
      8. Landslaget bakte Bergens største skillingsbolle

        Bergen Matfestival utfordret Baker- og Konditorlandslaget til å lage Bergens største skillingsbolle til åpningen av Ung Matfest forrige helg. Landslagets hovedtrener, Kjetil Dale Aas, tok utfordringen på strak arm, og laget en skillingsbolle med en diameter på hele seksti cm.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/landslaget-bakte-bergens-storste-skillingsbolle Baker- og konditorlandslaget
      9. Vi trenger en rask og treffsikker løsning

        Mange små og mellomstore bakeribedrifter befinner seg i dag i en dramatisk situasjon, og for mange er det kritisk at det kommer en snarlig løsning om de ikke skal se seg nødt for å legge ned virksomheten.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/vi-trenger-en-rask-og-treffsikker-losning
      10. Havrebrød – fra jord til bord

        Havreforbruket i Norge har doblet seg på 15 år. Havre er blitt trendy. Viktige årsaker er flere nye havreprodukter og mer kunnskap om helseeffekten ved å spise havre. Forskere, planteforedlere og rådgivere bidrar til at dyrkerne leverer god matkvalitet av havre. Kornmottakene og havremøllene sørger for at bakerne får førsteklasses råvarer for å lage et stadig større utvalg bakevarer med havre.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/havrebrod--fra-jord-til-bord
      • Forrige
      • Side 20 av 116
      • 1
      • ...
      • 19
      • 20
      • 21
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube