-
Bli kjent med Harstadbotn Bakeri & Konditori
I Harstad ligger et sjarmerende håndverksbakeri med tradisjoner så sterke, at hjemlengtende Harstadværinger fikk et av Oslos største bakerier til å produsere sirupskaka deres til jul.
-
Remy Corbet
Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.
-
Andreas Kvarme
Andreas Kvarme er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos Ille brød.
-
Svanhild Ottosen
Svanhild Ottosen er koordinator for baker- og konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun som kvalitetsleder hos Mesterbakeren.
-
Caroline Mo Vik
Caroline Mo Vik er utøver på konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun på Thon Hotel Sandven.
-
MerAv-seminar
Vi jobber med å sette sammen et faglig program for neste års #MerAv-seminar. Dagen vil også by på prisutdelinger og kåringer.
-
Kornkonferansen 2026
Konferansen har som mål å spre informasjon om politiske og markedsmessige forhold i forbindelse med korn, kraftfôr, matmel og bakevarer. Kornkonferansen er et samarbeid mellom Norges Bondelag og Felleskjøpet Agri.
-
UMAMI Arena
Velkommen til UMAMI 2025 - den største arenaen for alle som jobber med mat og drikke i Norge.
-
Baker- og konditorkonferansen
Skaperkraft, Arbeidskraft og Bærekraft står på agendaen når vi inviterer til faglig og sosialt påfyll 18. februar 2025.