-
Innkalling til generalforsamling BKLF
BKLF innkaller medlemmene sine til generalforsamling torsdag 4 juni 2020 kl 11.00 -13.00 på Scandic Hotels St. Olavs Plass, Oslo
-
Nå er endringene i ordningen med Regionale verneombud (RVO) gjort gjeldende
Fra og med 01.01.2019 vil flere virksomheter, spesielt innen servering, være omfattet av ordningen med regionale verneombud (RVO).
-
Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig
Programmet for Cerealfagdagen 2019 er klart, og mange spennende foredragsholdere er på plass. Suksessen fra fjoråret – Bakeskolen, blir med videre; i år med vekt på havre og gamle kornsorter.
-
Bli kjent med Garçon
I den ærverdige stasjonsbygningen i Lillestrøm, åpnet Garçon dørene i 2007. Etter hvert åpnet Garçon express i andre enden av bygningen, caféen på Fjellhamar og et utsalg i Helsebygget i Lillestrøm. I januar i år kjøpte eierselskapet til Garçon gamle Willys Conditori i Lundsalléen; da hadde Garçon for lengst vokst ut av bakeriet på "bakrommet" på togstasjonen.
-
Bli kjent med Harstadbotn Bakeri & Konditori
I Harstad ligger et sjarmerende håndverksbakeri med tradisjoner så sterke, at hjemlengtende Harstadværinger fikk et av Oslos største bakerier til å produsere sirupskaka deres til jul.
-
Remy Corbet
Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.
-
Andreas Kvarme
Andreas Kvarme er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos Ille brød.
-
Svanhild Ottosen
Svanhild Ottosen er koordinator for baker- og konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun som kvalitetsleder hos Mesterbakeren.
-
Caroline Mo Vik
Caroline Mo Vik er utøver på konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun på Thon Hotel Sandven.
-
MerAv-seminar
Programmet for #MerAv-seminaret i januar er klart. I tillegg til et spennende faglig program, vil det også bli prisutdelinger og kåringer.