-
Enighet i forhandlingene om Baker- og konditoroverenskomsten
Natt til 04. mai 2024 kom partene til enighet i forhandlingene om 133 - Baker- og konditoroverenskomsten.
-
Generalforsamling med fagseminar
Velkommen til generalforsamling i Baker- og Konditorbransjens Landsforening! Etter generalforsamlingen blir det fagseminar, som også er åpent for ikke-medlemmer.
-
Medlemsfordeler
Som medlem i bransjeforeningen BKLF blir du med i en demokratisk organisasjon som bygger på et bredt fellesskap og som ivaretar baker- og konditorbransjens betingelser og fremtid. Du får også tilgang til flere økonomiske og faglige fordeler. BKLF tilbyr medlemskap både for bedrifter og enkeltpersoner.
-
Bli kjent med Grim Bakeri og Konditori
Det familiedrevne håndverksbakeriet, Grim Bakeri og Konditori, har funnet oppskriften på suksess. Siden 1998 har Roy og Lillian Kristiansen drevet bakeriet som nå har fire utsalg i og rundt Kristiansand, og de ser lyst på fremtiden.
-
Croissanter
Nystekte croissanter er vanskelig å motstå. Hvorfor ikke prøve deg på disse fristelsene i helgen? Forbered deigen dagen i forveien, så er det bare å kjevle og rulle når du står opp, og vipps, så har du en fransk frokost på bordet.
-
Nystekte vafler med sjokolade, karamell og eple
Hva med å servere nystekte vafler med en liten vri en kjølig høstdag? Denne kombinasjonen av vafler, karamell, sjokolade og epler er helt fantastisk!
-
Mørk sjokoladepose med sjokolademousse og bringebærskum
Her er en deilig oppskrift laget med mørk sjokolade og bringebær. Perfekt til en høstkveld for et tilbakeblikk på sommerens smaker.
-