Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1078 resultater:
      1. Næss Hjemmebakeri

        http://www.naessbakeri.no/
      2. Øverland Håndverksbakeri

        https://www.facebook.com/overlandhaandverksbakeri/
      3. Petter Nervik Bakeri AS

        https://www.facebook.com/PetterNervikBakeri
      4. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

        Lillehammer Bakeri er nylig sertifisert som Håndverksbakeri. Bakeriet ble kåret til Årets Bakeri i 2023. — Eierne Gro-Ewa og Sigurd Owren driver et attraktivt lokalbakeri som har opparbeidet seg et sterkt merkenavn i Lillehammer. I løpet av de tre første årene har de utviklet dette bakeriet til et destinasjonsbakeri som absolutt bør besøkes av flere i bransjen, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/nytt-handverksbakeri-sertifisert3 Nyhet
      5. Baker- og Konditorlandslaget: møt Sigrid Nather-Aafarli

        Selv om Sigrid er ny på landslaget har hun allerede god konkurranseerfaring med seg i bagasjen. Hun har alltid likt å bake og gleder seg til å bli inspirert og lære mer.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/baker--og-konditorlandslaget-mot-sigrid-nather-aafarli Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      6. Baker- og Konditorlandslaget: møt Umid Fotikh

        Umid Fotikh kom til Norge som flyktning for femten år siden. At han skulle bli baker var ikke det han hadde forestilt seg den gang, men i dag er han med på Baker- og Konditorlandslaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/baker--og-konditorlandslaget-mot-umid-fotikh Baker- og konditorlandslaget
      7. Kakedagen

        Er det en dag du skal unne deg noe godt må det jo være på selveste Kakedagen 8 april! Her finner du oppskrift på tre av landslagets favoritter.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/kakedagen Nyhet , Inspirasjon
      8. Nå starter vårens tøffeste bakeprosess

        Juryen settes nå til heving – de neste seks månedene skal det avgjøres hvem som blir «Årets bakeri 2025».

        https://www.bklf.no/artikler/2025/na-starter-varens-toffeste-bakeprosess
      9. Bransjeundersøkelsen 2025

        Med den årlige bransjeundersøkelsen, ønsker BKLF å kartlegge utvikling i bransjen og hvilke behov bransjen har for ulike tjenester. Ditt svar er utrolig viktig for oss!

        https://www.bklf.no/artikler/2025/bransjeundersokelsen-2025 BKLF
      10. Har kvalifisert seg til VM

        Mange har sikkert fått med seg at Daniel Sunzenauer er Skandinavias første brød-sommelier. Den 21. mai har han mulighet til å bli verdens første verdensmester i faget.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/har-kvalifisert-seg-til-vm Nyhet , Bli kjent med
      • Forrige
      • Side 67 av 108
      • 1
      • ...
      • 66
      • 67
      • 68
      • ...
      • 108
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube