-
Nytt Håndverksbakeri sertifisert
Lillehammer Bakeri er nylig sertifisert som Håndverksbakeri. Bakeriet ble kåret til Årets Bakeri i 2023. — Eierne Gro-Ewa og Sigurd Owren driver et attraktivt lokalbakeri som har opparbeidet seg et sterkt merkenavn i Lillehammer. I løpet av de tre første årene har de utviklet dette bakeriet til et destinasjonsbakeri som absolutt bør besøkes av flere i bransjen, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.
-
Baker- og Konditorlandslaget: møt Sigrid Nather-Aafarli
Selv om Sigrid er ny på landslaget har hun allerede god konkurranseerfaring med seg i bagasjen. Hun har alltid likt å bake og gleder seg til å bli inspirert og lære mer.
-
Baker- og Konditorlandslaget: møt Umid Fotikh
Umid Fotikh kom til Norge som flyktning for femten år siden. At han skulle bli baker var ikke det han hadde forestilt seg den gang, men i dag er han med på Baker- og Konditorlandslaget.
-
Kakedagen
Er det en dag du skal unne deg noe godt må det jo være på selveste Kakedagen 8 april! Her finner du oppskrift på tre av landslagets favoritter.
-
Nå starter vårens tøffeste bakeprosess
Juryen settes nå til heving – de neste seks månedene skal det avgjøres hvem som blir «Årets bakeri 2025».
-
Bransjeundersøkelsen 2025
Med den årlige bransjeundersøkelsen, ønsker BKLF å kartlegge utvikling i bransjen og hvilke behov bransjen har for ulike tjenester. Ditt svar er utrolig viktig for oss!
-
Har kvalifisert seg til VM
Mange har sikkert fått med seg at Daniel Sunzenauer er Skandinavias første brød-sommelier. Den 21. mai har han mulighet til å bli verdens første verdensmester i faget.