Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Må være glad på jobb for å være god på jobb

        Sofie Grenstad Takvam ble i slutten av november tildelt svennebrevmedaljen for sin eksepsjonelt gode svenneprøve. Sørlandsjenta flyttet til Oslo for å gå i lære hos de beste, og fordi hun hadde planer om å lære fransk på jobb.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/ma-vare-glad-pa-jobb-for-a-vare-god-pa-jobb Fagutdanning, Inspirasjon
      2. Cerealfagdagen digital 2022 - Innovativt, sunt og bærekraftig

        Vi håper og tror at vi til høsten kan arrangere Cerealfagdagen som et fysisk arrangement. I mellomtiden inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen digital 2022.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/cerealfagdagen-digital-2022
      3. Strømkrisen for bakeriene

        Etter at henvendelser om skyhøye strømpriser begynte å komme fra medlemsbedriftene våre i desember, har vi i BKLF jobbet iherdig for å få politikerne til å agere.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/stromkrisen-for-bakeriene
      4. Bli med og hjelp barna i Ukraina!

        Drømmen om en trygg barndom kan fort bli knust. I løpet av få minutter kan en hel fremtid falle i grus. I Ukraina bor det 7,5 millioner barn. Akkurat nå er alle disse barnas liv og helse truet. Du kan gjøre en forskjell for dem i dag!

        https://www.bklf.no/artikler/2022/bli-med-a-hjelp-barna-i-ukraina
      5. Workshop om bruk av urkorn, spesialkorn og norsk hvete

        Det nyetablerte kompetansesenteret for baker- og konditorfagene på Sørumsand videregående skole er vertskap for tre praktiske workshoper om bruk av urkorn, spesialkorn og norsk hvete som skal holdes i mai-juni i år.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/Workshop-om-bruk-av-urkorn-spesialkorn-og-norsk-hvete
      6. Norge på 3.plass i VM i Paris!

        Det norske bakerlandslaget vant i dag bronse i VM i Coupe du Monde de la Boulangerie i Paris. Det er første gang det norske laget deltar i det som blir regnet for å være verdens viktigste og mest prestisjetunge konkurranse for bakere.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/norge-pa-3.plass-i-vm-i-paris
      7. Forhandlingsresultatet på 133 - Baker- og konditoroverenskomsten vedtatt etter uravstemning

        Den 20.05.2022 ble det enighet i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelsarbeiderforbund (NNN).

        https://www.bklf.no/artikler/2022/forhandlingsresultatet-pa-133---baker--og-konditoroverenskomsten-vedtatt-etter-uravstemning
      8. Årets Bakeri 2022 er kåret!

        Gratulerer så masse til Stokkøy Bakeri som herved er kåret til Årets Bakeri 2022.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/arets-bakeri-2022-er-karet
      9. Lærlinger på kurs med Cathrine Olsen

        Tirsdag denne uken ble det arrangert kurs for lærlinger i Baker- og Konditorbransjens opplæringskontor (BKO). Kurset ble holdt av landslagsutøver Cathrine Olsen, og Sørumsand videregående skole hadde stilt bakeriet til disposisjon.

        https://www.bklf.no/artikler/2022/larlinger-pa-kurs-med-cathrine-olsen
      10. #MerAv - På lag med idretten

        Onsdag 24. mars 2021 avholdes webinaret #MerAv - På lag med idretten. Vi setter fokus på hvordan man gjennom idretten kan gjøre det lettere å ta sunnere valg. I tillegg vil det bli presentert to nye #MerAv nyheter.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/merav-pa-lag-med-idretten Nyhet Merav, #Merav
      • Forrige
      • Side 75 av 116
      • 1
      • ...
      • 74
      • 75
      • 76
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube