-
Sial 2024 på Paris Nord Villepinte
I 60 år har SIAL Paris samlet eksperter fra hele verden til debatt om emner relatert til mat. I tråd med sitt DNA, har SIAL alltid vært arena for møter og utveksling av tanker og ideer, en messe der deling, glede og energi gir forretningsverdenen nye perspektiver. I år skjer det med et program som vil gjøre SIAL Paris til en mer vibrerende begivenhet enn noen gang.
-
Kjetil Dale Aas
Kjetil Dale Aas er hovedtrener på baker- og konditorlandslaget 2022. Han jobber til daglig som fagansvarlig for fagopplæring i BKLF.
-
Landskonferansen for restaurant- og matfag
Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.
-
Digitalt seminar - Nasjonal standard for svenneprøver
I forbindelse med fagfornyelsen og nye læreplaner, ønsker BKLF å ta opp igjen arbeidet med en nasjonal standard for svenneprøver i baker- og konditorfaget.
-
Frokostwebinar: Kommende krav til energieffektive bygg, og bærekraftsrapportering. Hvordan treffer dette deg som driver bakeri?
Vi inviterer alle medlemmer til gratis frokostwebinar 14. november. Her vil Energihuset gå gjennom dagens og fremtidige krav, og hvordan bedrifter best mulig kan rigge seg i årene fremover. Logg deg inn i medlemsportalen for tilgang til møtelenke.
-
Kåring av Årets bakeri
På selveste "Verdens Brøddag" avslører vi for syende gang hvem som blir kåret til " Årets Bakeri". Av de 16 foreslåtte bakeri skal det nå kåres en vinner, og det skal feires.