-
Sial 2024 på Paris Nord Villepinte
I 60 år har SIAL Paris samlet eksperter fra hele verden til debatt om emner relatert til mat. I tråd med sitt DNA, har SIAL alltid vært arena for møter og utveksling av tanker og ideer, en messe der deling, glede og energi gir forretningsverdenen nye perspektiver. I år skjer det med et program som vil gjøre SIAL Paris til en mer vibrerende begivenhet enn noen gang.
-
Landskonferansen for restaurant- og matfag
Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.
-
Frokostwebinar: Kommende krav til energieffektive bygg, og bærekraftsrapportering. Hvordan treffer dette deg som driver bakeri?
Vi inviterer alle medlemmer til gratis frokostwebinar 14. november. Her vil Energihuset gå gjennom dagens og fremtidige krav, og hvordan bedrifter best mulig kan rigge seg i årene fremover. Logg deg inn i medlemsportalen for tilgang til møtelenke.
-
Kåring av Årets bakeri
På selveste "Verdens Brøddag" avslører vi for syende gang hvem som blir kåret til " Årets Bakeri". Av de 16 foreslåtte bakeri skal det nå kåres en vinner, og det skal feires.
-
Anuga FoodTec 2024
Anuga FoodTec er den eneste leverandørmessen som dekker alle aspekter av mat- og drikkeproduksjon – fra prosessteknologi og fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, pakking, digitalisering og intralogistikk.
-
Cerealfagdagen 2024
Programmet for Cerealfagdagen 2024 er snart spikret, og tittelen blir denne gang "Innovativt, sunt og bærekraftig". Vi lover oppdatert og spennende innhold.
-
Südback - fagmesse for bakeri og konditori
Südback er en av de mest ettertraktede trendmessene for bakeri- og konditorbransjen i Europa.
-
Regjeringen svikter lærlingeordningen
Mens Norge først og fremst trenger flere yrkesfagarbeidere, svikter regjeringen lærlingeordningen gjennom drastiske endringer i opplæringsloven.
-
Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.