Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1071 resultater:
      1. Sial 2024 på Paris Nord Villepinte

        I 60 år har SIAL Paris samlet eksperter fra hele verden til debatt om emner relatert til mat. I tråd med sitt DNA, har SIAL alltid vært arena for møter og utveksling av tanker og ideer, en messe der deling, glede og energi gir forretningsverdenen nye perspektiver. I år skjer det med et program som vil gjøre SIAL Paris til en mer vibrerende begivenhet enn noen gang.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/sial-2024-pa-paris-nord-villepinte Arrangement
      2. Landskonferansen for restaurant- og matfag

        Vi inviterer til Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) og UMAMI ARENA 14.og 15. februar. Det blir to innholdsrike dager der kompetanse og rekruttering står i fokus.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/landskonferansen-for-restaurant--og-matfag Arrangement
      3. Frokostwebinar: Kommende krav til energieffektive bygg, og bærekraftsrapportering. Hvordan treffer dette deg som driver bakeri?

        Vi inviterer alle medlemmer til gratis frokostwebinar 14. november. Her vil Energihuset gå gjennom dagens og fremtidige krav, og hvordan bedrifter best mulig kan rigge seg i årene fremover. Logg deg inn i medlemsportalen for tilgang til møtelenke.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/frokostwebinar-kommende-krav-til-energieffektive-bygg-og-barekraftsrapportering.--hvordan-treffer-dette-deg-som-driver-bakeri Kurs, Arrangement
      4. Kåring av Årets bakeri

        På selveste "Verdens Brøddag" avslører vi for syende gang hvem som blir kåret til " Årets Bakeri". Av de 16 foreslåtte bakeri skal det nå kåres en vinner, og det skal feires.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/karing-av-arets-bakeri Arrangement, Konkurranse
      5. Anuga FoodTec 2024

        Anuga FoodTec er den eneste leverandørmessen som dekker alle aspekter av mat- og drikkeproduksjon – fra prosessteknologi og fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, pakking, digitalisering og intralogistikk.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/anuga-foodtec-2024 Arrangement
      6. Cerealfagdagen 2024

        Programmet for Cerealfagdagen 2024 er snart spikret, og tittelen blir denne gang "Innovativt, sunt og bærekraftig". Vi lover oppdatert og spennende innhold.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/cerealfagdagen-2024 Arrangement
      7. Südback - fagmesse for bakeri og konditori

        Südback er en av de mest ettertraktede trendmessene for bakeri- og konditorbransjen i Europa.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/sudback---fagmesse-for-bakeri-og-konditori Arrangement
      8. Regjeringen svikter lærlingeordningen

        Mens Norge først og fremst trenger flere yrkesfagarbeidere, svikter regjeringen lærlingeordningen gjennom drastiske endringer i opplæringsloven.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/larlingeordningen #Næringspolitikk
      9. Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1

        I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/inspirasjonskurs-for-fagfornyelsen-i-konditorfaget-modul-12 Kurs
      10. Fagfornyelsen i bakerfaget – modul 1

        I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå bakerfaget.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/fagfornyelsen-i-bakerfaget--modul-1 Kurs
      • Forrige
      • Side 76 av 108
      • 1
      • ...
      • 75
      • 76
      • 77
      • ...
      • 108
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube