Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1131 resultater:
      1. Tangen VGS søker faglærer

        Agder fylkeskommune har utlyst en 100 % undervisningsstilling i baker- og konditorfaget ved Tangen VGS. Søknadsfrist 22.5.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/tangen-vgs-soker-faglarer Nyhet
      2. Beredskap: Matsikkerhet i krisetid

        Det er en kritisk samfunnsfunksjon å sikre at befolkningen har tilgang til normale matvarer i en krisesituasjon. Det krever høy nasjonal produksjon også i fredstid, skriver NHO Mat og Drikke i et nytt posisjonsnotat om beredskap.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/beredskap-matsikkerhet-i-krisetid Nyhet
      3. Nasjonale kostråd: Høringsutkastet er klart

        Høringsfristen for de reviderte, nasjonale kostrådene er satt til 20. mai og de endelige kostrådene blir presentert på Arendalsuka den 15. august. Se de anbefalte endringene her.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nasjonale-kostrad-horingsutkastet-er-klart Nyhet
      4. Velkommen til Baker- og Konditorkonferansen 2024

        Baker- og Konditorkonferansen blir også i år holdt på Sørumsand videregående skole. Vi byr på et spennende program, og du møter fagfolk fra hele bransjen. Parallelt med konferansen, vil NM Baker finne sted i skolens bakeri.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/velkommen-til-baker--og-konditorkonferansen-2024 Arrangementer
      5. Stipend økte opptak til videreutdanning for fagarbeidere

        Forskere ved Frischsenteret og Fafo har undersøkt hvordan en stipendordning sammen med økt informasjon påvirker fagarbeidere til å ta mer utdanning. Nå er rapporten klar og funnene viser at insentivene har en positiv effekt.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/stipend-okte-opptak-til-videreutdanning-for-fagarbeidere Nyhet
      6. Sølvmedaljen ga mersmak

        Sølvvinneren fra konditor-VM, iba Uibc-Cup 2023, Victoria Gravdal, har alltid strukket seg langt for å lære mest mulig om faget. Konkurranser er noe av det man lærer aller mest av, mener hun.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/solvmedaljen-ga-mersmak Baker- og konditorlandslaget
      7. Det "nye" Baker&Konditor har gått i trykken

        Siden januar 2023 har vi tatt Baker&Konditor-magasinet "inhouse", og det er snart på vei i psten til deg som har abonnement. Vi håper at våre lesere liker både innholdet og det nye utrykket på magasinet.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/bakerkonditor-har-gatt-i-trykken
      8. Takker for en god tid i BKLF

        Kjetil Dale Aas har i løpet av fem år i BKLF bygget opp og drevet bransjens eget opplæringskontor, BKO. I dag har BKO ansvar for rundt 100 lærlinger over hele landet, og nå gir Kjetil stafettpinnen videre for å få litt nye utfordringer.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/takker-for-en-god-tid-i-bklf
      9. Variert og spennende fagkonferanse

        150 bakere fra hele Norge fikk masse påfyll og inspirasjon på Baker- og Konditorkonferansen i København denne helgen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/variert-og-spennende-fagkonferanse Nyhet
      10. Generalforsorsamling i Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        Generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening ble avholdt på Næringslivets Hus i Oslo onsdag 7. juni. 12 medlemsbedrifter var representerte, og president Ole John Berntsen fra Naustdal Dampbakeri ble gjenvalgt som president for perioden 2023-24.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/generalforsorsamling-i-baker--og-konditorbransjens-landsforening Nyhet
      • Forrige
      • Side 88 av 114
      • 1
      • ...
      • 87
      • 88
      • 89
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube