Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1131 resultater:
      1. Deler sine erfaringer som konseptutvikler

        Han er en av landets mest premierte konditorer, og har bygget opp og solgt utallige serveringssteder de siste 25 årene. I februar kommer Lars Lian til Baker- og Konditorkonferansen for å dele sine erfaringer som konseptutvikler.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/deler-sine-erfaringer-som-konseptutvikler Nyhet
      2. Skal være bindeledd mellom deltagere og dommere

        Tidligere Norgesmester og dommer i Årets Konditor, Tonje Holtungen, er assistentdommer i NM i Konditorkunst 2025. Hun blir da bindeleddet mellom deltagerne og dommerne, og får en viktig jobb som kontaktperson for deltagerne i konkurransen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skal-vare-bindeledd-mellom-deltagere-og-dommere Arrangementer
      3. Kritisk til ny forskrift om markedsføring rettet mot barn

        -Forslagene til nye regler går mye lengre enn å forby markedsføring mot barn. I praksis nærmer det seg et markedsføringsforbud av en rekke produkter, uavhengig av aldersgruppe, sier Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nho-md-kritisk-til-forslag-til-forskrift-om-markedsforingsforbud-mot-barn Nyhet
      4. Oslos eldste bakeri feirer 130 år!

        Det var Wilhelm Bismark Samson som grunnla bakeriet W. B. Samson på Egertorget i Oslo for 130 år siden. Oslos eldste bakeri markerte jubileet med nyåpning av kaféen der alt startet, og ordfører Anne Lindboe klippet båndet som offisielt åpnet det "nye" bakeriutsalget på Egertorget.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/oslos-eldste-bakeri-feirer-130-ar Nyhet
      5. Aanerud bakeri kåret til Årets bakeri 2024

        Det var det tradisjonsrike familiebakeriet Aanerud bakeri fra Nes i Akershus som 16. oktober ble kåret til vinner i den mest prestisjefylte kåringen i baker- og konditorbransjen i Norge. — Jeg vet at juryen har gjort en grundig vurdering, og vil gratulere Aanerud Bakeri AS som verdig vinner av årets Bakeri 2024, sier Gunnar Bakke, direktør i Baker- og Konditorbransjens Landsforening.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/aanerud-bakeri-karet-til-arets-bakeri-2024 Nyhet
      6. Ny svenn i bransjen

        Forrige uke gjennomførte Nicolai Hammeren sin svenneprøve hos Baker Skoglund i Sarpsborg. 20-åringen elsker å teste ut nye oppskrifter og gleder seg til å fortsette å utvikle seg i faget

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ny-svenn-i-bransjen3 Nyhet , Nye svenner
      7. Landslaget søker konditorer

        Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere til 2025. Nå oppfordres spesielt konditorer med stor arbeidskapasitet og interesse for faget til å søke så fort som mulig!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/landslaget-soker-konditorer Nyhet
      8. Klare for finalen i Årets Bakeri 2024

        Etter to kvalifiseringsrunder, er de tre finalistene til kåringen Årets Bakeri 2024 nå plukket ut. Juryleder i den prestisjefulle kåringen Årets Bakeri, Vigdis Myhre Næsseth (Fossekall), kan fortelle at juryen har hatt en stor jobb med å vurdere de nominerte i årets konkurranse.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/klare-for-finalen-i-arets-bakeri-2024 Nyhet
      9. Markedsføring av usunn mat og drikke: Er barn og unge fritt vilt?

        Opinion har på oppdrag av NHO Mat og Drikke, utført en kartlegging av omfanget av markedsføring av såkalte HFSS-produkter (high fat, salt and sugar) rettet mot barn og unge. Se hovedpunktene her.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/markedsforing-av-usunn-mat-og-drikke-er-barn-og-unge-fritt-vilt
      10. Ny svenn i bransjen

        Brage widerøe gjennomførte i dag en god svenneprøve på Håndverksbakeriet i Vestby. Han er glad i håndverket og vil fortsette å jobbe i håndverksbakeri i fremtiden.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ny-svenn-i-bransjen2 Fagutdanning, Nye svenner
      • Forrige
      • Side 87 av 114
      • 1
      • ...
      • 86
      • 87
      • 88
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube