Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1098 resultater:
      1. Europain og VM i Paris 2022

        Det norske bakerlandslaget skal for første gang delta i Coupe du Monde de la Boulangerie, verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/europain-og-vm-i-paris-2022 Arrangement
      2. Velkommen til #MerAv webinar mandag 25. april

        Hovedtema for webinaret blir lansering av en ny #MerAv-konkurranse. Vi skal også få ny innsikt om ungdom og sunt kosthold.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/merav-webinar2022 Arrangement
      3. Workshop om matsvinn for håndverksbakerier

        Som vi alle sikkert vet, er bakevarer en av matvaregruppene med høyest matsvinn. Som bransje har vi et kollektivt ansvar for å gjøre noe med dette, og på denne workshopen kan du få litt drahjelp til å komme i gang med å redusere matsvinn i din bedrift.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/workshop-matsvinn Kurs
      4. BKLFs Fagkonferanse i Hamar

        Målet er å skape nye møteplasser og nye nettverk mellom bedrift, skole, elever, lærlinger, lærere og fagarbeidere. Konferansen er gratis å delta på og vi oppfordrer alle til å benytte anledningen til å snakke med nye personer i bransjen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/bklfs-fagkonferanse-hamar Arrangement
      5. BKLFs Fagkonferanse i Tromsø

        Konferansen gir et innblikk i tidsaktuelle saker i bransjen og belyser hvilke saker og tjenester BKLF jobber med.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/bklfs-fagkonferanse-i-tromso Arrangement
      6. BKLFs Fagkonferanse i Fredrikstad

        Konferansen gir et innblikk i tidsaktuelle saker i bransjen og belyser hvilke saker og tjenester BKLF jobber med.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/bklfs-fagkonferanse-fredrikstad Arrangement
      7. Hvor grovt er brødet

        Brødskala´n er en registrert frivillig merkeordning, eid og administrert av Baker- og Konditorbransjens Landsforening er merkeeier. Formålet med Brødskala´n er å bidra til økt forbruk av sunne og grove kornprodukter, ved å formidle god og relevant informasjon til forbruker.

        https://www.bklf.no/dokumenter/hvor-grovt-er-brodet Brosjyre
      8. Stompen

        https://www.facebook.com/Stompen-Bakeri-og-Konditori-As-153265508066667/
      9. Waagans bakeri AS

        https://www.waagans.no/
      10. Granum Bakeri

        https://www.granumbakeri.no/
      • Forrige
      • Side 89 av 110
      • 1
      • ...
      • 88
      • 89
      • 90
      • ...
      • 110
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube