-
Europain og VM i Paris 2022
Det norske bakerlandslaget skal for første gang delta i Coupe du Monde de la Boulangerie, verdens mest prestisjetunge konkurranse for bakere. Konkurransen har vært arrangert hvert fjerde år siden 1992, og Norge er i 2022 ett av 12 land som har kvalifisert seg.
-
Velkommen til #MerAv webinar mandag 25. april
Hovedtema for webinaret blir lansering av en ny #MerAv-konkurranse. Vi skal også få ny innsikt om ungdom og sunt kosthold.
-
Workshop om matsvinn for håndverksbakerier
Som vi alle sikkert vet, er bakevarer en av matvaregruppene med høyest matsvinn. Som bransje har vi et kollektivt ansvar for å gjøre noe med dette, og på denne workshopen kan du få litt drahjelp til å komme i gang med å redusere matsvinn i din bedrift.
-
BKLFs Fagkonferanse i Hamar
Målet er å skape nye møteplasser og nye nettverk mellom bedrift, skole, elever, lærlinger, lærere og fagarbeidere. Konferansen er gratis å delta på og vi oppfordrer alle til å benytte anledningen til å snakke med nye personer i bransjen.
-
BKLFs Fagkonferanse i Tromsø
Konferansen gir et innblikk i tidsaktuelle saker i bransjen og belyser hvilke saker og tjenester BKLF jobber med.
-
BKLFs Fagkonferanse i Fredrikstad
Konferansen gir et innblikk i tidsaktuelle saker i bransjen og belyser hvilke saker og tjenester BKLF jobber med.
-
Hvor grovt er brødet
Brødskala´n er en registrert frivillig merkeordning, eid og administrert av Baker- og Konditorbransjens Landsforening er merkeeier. Formålet med Brødskala´n er å bidra til økt forbruk av sunne og grove kornprodukter, ved å formidle god og relevant informasjon til forbruker.