-
Har du årets fastelavnsbolle klar?
I Norge har vi i alle år vært vant med den tradisjonelle fastelavnsbollen, men de siste årene har man sett tendenser til at denne kjærkomne bollen har fått mange forskjellige smaker og fasonger.
-
Ønsker du å bli kåret til "Årets beste lærebedrift" 2022?
BKLF inviterer lærebedrifter over hele landet til å delta i kåringen om å bli "Årets beste lærebedrift".
-
Generalforsamling BKLF 2022
31. mai avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling 2022. Vi holder i år som de to foregående årene et digitalt møte på Teams. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å melde deg på!
-
Havrebrød – fra jord til bord
Havreforbruket i Norge har doblet seg på 15 år. Havre er blitt trendy. Viktige årsaker er flere nye havreprodukter og mer kunnskap om helseeffekten ved å spise havre. Forskere, planteforedlere og rådgivere bidrar til at dyrkerne leverer god matkvalitet av havre. Kornmottakene og havremøllene sørger for at bakerne får førsteklasses råvarer for å lage et stadig større utvalg bakevarer med havre.
-
BKLF Fagkonferanse i Kristiansand
Konferansen gir et innblikk i tidsaktuelle saker i bransjen og belyser hvilke saker og tjenester BKLF jobber med.
-
Brødskala'n
Formålet med Brødskala'n er å gjøre det enklere for forbruker å velge de sunneste bakevarene, for slik å bidra til et økt inntak av grove kornprodukt i befolkningen.