-
God sommer
BKLF ønsker alle en riktig god sommer og takker for innsatsen i en krevende periode for bransjen.
-
God jul og godt nyttår
Vi vil ønske alle våre medlemmer, kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår.
-
Søtt+Salt bakeri – finalisten som får Bergen til å smake bedre
Søtt+Salt bakeri er en av tre finalister i årets bakeri 2024. Sammen med resten av Søtt+Salt, ble bergensbakeriet en del av 4service i 2019, men beholdt navnet sitt, som er kjent for de fleste i og rundt "vestlandshovedstaden".
-
Bli kjent med Garçon
I den ærverdige stasjonsbygningen i Lillestrøm, åpnet Garçon dørene i 2007. Etter hvert åpnet Garçon express i andre enden av bygningen, caféen på Fjellhamar og et utsalg i Helsebygget i Lillestrøm. I januar i år kjøpte eierselskapet til Garçon gamle Willys Conditori i Lundsalléen; da hadde Garçon for lengst vokst ut av bakeriet på "bakrommet" på togstasjonen.
-
Bli kjent med Harstadbotn Bakeri & Konditori
I Harstad ligger et sjarmerende håndverksbakeri med tradisjoner så sterke, at hjemlengtende Harstadværinger fikk et av Oslos største bakerier til å produsere sirupskaka deres til jul.
-
Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig
Programmet for Cerealfagdagen 2019 er klart, og mange spennende foredragsholdere er på plass. Suksessen fra fjoråret – Bakeskolen, blir med videre; i år med vekt på havre og gamle kornsorter.
-
Nå er endringene i ordningen med Regionale verneombud (RVO) gjort gjeldende
Fra og med 01.01.2019 vil flere virksomheter, spesielt innen servering, være omfattet av ordningen med regionale verneombud (RVO).
-
Nye nettsider for bransjeforeningen BKLF
Bransjeforeningen har den siste tiden jobbet frem en ny nettside som nå er lansert. Her presenteres flere nyheter for medlemmer og andre interessenter i bransjen. Nettsidene oppdateres jevnlig med nyheter fra bransjen, og det vil bli sendt ut regelmessige nyhetsbrev på det som legges ut på nettsiden.
-
Innkalling til generalforsamling BKLF
BKLF innkaller medlemmene sine til generalforsamling torsdag 4 juni 2020 kl 11.00 -13.00 på Scandic Hotels St. Olavs Plass, Oslo
-
Gull til Smak deg frem!
Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har den også vunnet gull i europamesterskapet i kommunikasjon.