- 
Epledagen 30. september
Visste du at Epledagen markeres siste tirsdag i september, og at nordmenn i snitt spiste nærmere 8,3 kilo epler i fjor? Her finner du fire av landslagets beste oppskrifter med eple.
 - 
Vil ha grovere brød
Energitetthet og tarmhelse er to viktige faktorer for nordmenns matvalg. Et grovbrød med tre eller fire kakestykker på Brødskala'n gir både stabil energi og mye fiber, som igjen er bra for tarmhelsa vår.
 - 
KokkeCampus og Baker- & KonditorCampus: Suksessen gjentas i 2026!
På bakgrunn av den overveldende, positive responsen fra både deltakere, instruktører og samarbeidspartnere, bekrefter NKL og BKLF at både KokkeCampus og Baker- & KonditorCampus kommer tilbake juni 2026.
 - 
Gullet gikk i bakken for Norge
Det ble en dramatisk avslutning på Nordic Bakery Cup i Berlin i kveld. Da brødskulpturen til det norske bakerlandslaget gikk i bakken, røyk gullmedaljen for bakerne, og de måtte nøye seg med sølvet.
 - 
Må risikere for å vinne
Førstkommende mandag reiser utøverne på Baker- og Konditorlandslaget til Berlin for å konkurrere om å bli Nordens beste bakere. Siste trening er gjennomført, og utøverne føler seg klare.
 - 
Suksess for tidenes første Baker & Konditor Campus
Tolv ivrige skoleelever var med på tidenes første Baker & Konditor Campus forrige uke. Elevene skal begynne på vg2 baker og konditor til høsten, og valgte å bruke første uken av sommerferien sin på "skolebenken".
 - 
Bli med på Baker-og Konditor Campus
Skal du begynne på vg2 baker og konditor høsten 2025? Da kan du søke om plass på Baker & Konditor Campus i Oslo og omegn 22. – 27. juni.