Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1131 resultater:
      1. Spydeberg Bakeri & Konditori AS

        http://www.spydebergbakeri.no/
      2. Tonstad Bakeri AS

        https://www.tonstadbakeri.no/
      3. W.B. Samson AS

        https://samson.no/
      4. Epledagen 30. september

        Visste du at Epledagen markeres siste tirsdag i september, og at nordmenn i snitt spiste nærmere 8,3 kilo epler i fjor? Her finner du fire av landslagets beste oppskrifter med eple.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/epledagen-30.-september Nyhet , Inspirasjon, Elsker deig
      5. Vil ha grovere brød

        Energitetthet og tarmhelse er to viktige faktorer for nordmenns matvalg. Et grovbrød med tre eller fire kakestykker på Brødskala'n gir både stabil energi og mye fiber, som igjen er bra for tarmhelsa vår.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/vil-ha-grovere-brod Helse og kosthold
      6. KokkeCampus og Baker- & KonditorCampus: Suksessen gjentas i 2026!

        På bakgrunn av den overveldende, positive responsen fra både deltakere, instruktører og samarbeidspartnere, bekrefter NKL og BKLF at både KokkeCampus og Baker- & KonditorCampus kommer tilbake juni 2026.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/kokkecampus-og-baker---konditorcampus-suksessen-gjentas-i-2026 Nyhet
      7. Gullet gikk i bakken for Norge

        Det ble en dramatisk avslutning på Nordic Bakery Cup i Berlin i kveld. Da brødskulpturen til det norske bakerlandslaget gikk i bakken, røyk gullmedaljen for bakerne, og de måtte nøye seg med sølvet.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/Gullet-gikk-i-bakken-for-Norge Baker- og konditorlandslaget
      8. Må risikere for å vinne

        Førstkommende mandag reiser utøverne på Baker- og Konditorlandslaget til Berlin for å konkurrere om å bli Nordens beste bakere. Siste trening er gjennomført, og utøverne føler seg klare.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/ma-risikere-for-a-vinne Baker- og konditorlandslaget
      9. Suksess for tidenes første Baker & Konditor Campus

        Tolv ivrige skoleelever var med på tidenes første Baker & Konditor Campus forrige uke. Elevene skal begynne på vg2 baker og konditor til høsten, og valgte å bruke første uken av sommerferien sin på "skolebenken".

        https://www.bklf.no/artikler/2025/suksess-for-tidenes-forste-baker--konditor-campus Fagutdanning
      10. Bli med på Baker-og Konditor Campus

        Skal du begynne på vg2 baker og konditor høsten 2025? Da kan du søke om plass på Baker & Konditor Campus i Oslo og omegn 22. – 27. juni.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/bli-med-pa-baker-og-konditor-campus Fagutdanning
      • Forrige
      • Side 16 av 114
      • 1
      • ...
      • 15
      • 16
      • 17
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube