Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Baker- og Konditorlandslaget: møt Umid Fotikh

        Umid Fotikh kom til Norge som flyktning for femten år siden. At han skulle bli baker var ikke det han hadde forestilt seg den gang, men i dag er han med på Baker- og Konditorlandslaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/baker--og-konditorlandslaget-mot-umid-fotikh Baker- og konditorlandslaget
      2. Kakedagen

        Er det en dag du skal unne deg noe godt må det jo være på selveste Kakedagen 8 april! Her finner du oppskrift på tre av landslagets favoritter.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/kakedagen Nyhet , Inspirasjon
      3. Nå starter vårens tøffeste bakeprosess

        Juryen settes nå til heving – de neste seks månedene skal det avgjøres hvem som blir «Årets bakeri 2025».

        https://www.bklf.no/artikler/2025/na-starter-varens-toffeste-bakeprosess
      4. Bransjeundersøkelsen 2025

        Med den årlige bransjeundersøkelsen, ønsker BKLF å kartlegge utvikling i bransjen og hvilke behov bransjen har for ulike tjenester. Ditt svar er utrolig viktig for oss!

        https://www.bklf.no/artikler/2025/bransjeundersokelsen-2025 BKLF
      5. Har kvalifisert seg til VM

        Mange har sikkert fått med seg at Daniel Sunzenauer er Skandinavias første brød-sommelier. Den 21. mai har han mulighet til å bli verdens første verdensmester i faget.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/har-kvalifisert-seg-til-vm Nyhet , Bli kjent med
      6. Har lyst å bli Årets Konditor

        Xiao Juan Peng har vunnet bronse med bakerlandslaget i VM, Coupe du Monde de la Boulangerie, og sølv med konditorlandslaget i VM, iba UIBC-Cup. 20. mars skal hun konkurrere om å bli Norges beste konditor.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/har-lyst-a-bli-arets-konditor Arrangementer
      7. WorldSkills Norway søker prosjektansvarlig

        Vil du være med å inspirere fremtidens yrkesfagarbeidere? Har du erfaring med prosjektarbeid og en brennende interesse for yrkesfag? Se stillingsutlysningen fra Worldskills Norway.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/worldskills-norway-soker-prosjektansvarlig Nyhet
      8. Landslagets trenerapparat for 2025 er klart

        Sammen tok de bronsemedalje i VM - Coupe du Monde de la Boulangerie i 2022. Nå har de store ambisjoner om et baker- og konditorlandslag, hvor både trenere og utøvere kan tenke langsiktig og trene mot felles mål.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/landslagets-trenerapparat-for-2025-er-klart Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      9. Støtt opp om den norske bakeren!

        16. oktober ble verdens brøddag feiret over hele verden, men hvorfor skal vi bry oss om brød?  Norske brød er både klimavennlige, bærekraftige og næringsrike. Og de har en særlig plass i norsk kosthold og kulturtradisjon. Det skal vi takke den  lokale, norske bakeren for.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/stott-opp-om-den-norske-bakeren Nyhet
      10. Uforståelig budsjettkutt

        I forslaget til statsbudsjett for 2025 kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse. – I en mediehverdag med så mye feilinformasjon og konspirasjonsteorier om kosthold og helse er det helt feil strategi av regjeringen å kutte i midlene. Forbrukerne trenger mer, ikke mindre, saklig informasjon om hva som bør inngå i et sunt kosthold, mener NHO Mat og Drikke

        https://www.bklf.no/artikler/2024/uforstaelig-budsjettkutt Nyhet
      • Forrige
      • Side 72 av 116
      • 1
      • ...
      • 71
      • 72
      • 73
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube