Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1133 resultater:
      1. Revideringen av norske kostråd i gang

        Helsedirektoratet skal revidere de norske kostrådene. NHO Mat og Drikke har gitt innspill til prosessen på vegne av næringen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/revideringen-av-norske-kostrad-i-gang Nyhet
      2. 33 forslag for å redusere matsvinn

        Like etter nyttår la det regjeringsutnevnte Matsvinnutvalget frem sin rapport for landbruks- og matminister Geir Pollestad og klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen. Her lister de opp 33 forslag som skal bidra til å nå målet om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/33-forslag-for-a-redusere-matsvinn Nyhet
      3. La grovbrødet hjelpe deg å holde nyttårsforsettene.

        Mange har et sunnere og mer bærekraftig kosthold på listen over nyttårsforsetter. Grovbrød er både sunt og bærekraftig, og kan gi både bedre helse og samvittighet.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/la-grovbrodet-hjelpe-deg-a-holde-nyttarsforsettene Helse og kosthold
      4. Regjeringen svikter lærlingeordningen

        Mens Norge først og fremst trenger flere yrkesfagarbeidere, svikter regjeringen lærlingeordningen gjennom drastiske endringer i opplæringsloven.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/larlingeordningen #Næringspolitikk
      5. Innholdsrikt og inspirerende på Cerealfagdagen

        BKLF og Nofima arrangerte denne uken Cerealfagdagen 2023 i Nofima sine lokaler på Ås. Her fikk vi blant annet høre om hvordan den globale situasjonen påvirker norske kornbønder.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/innholdsrikt-og-inspirerende-pa-cerealfagdagen
      6. Å bake med norsk mel

        På oppdrag fra Kvelde Mølle har Baker- og Konditorakademiet nå utviklet 5 brødresepter med mel fra den tradisjonsrike bygdemøllen i Lågendalen. Nå blir melet og reseptene testet ut i fire håndverksbakerier.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/a-bake-med-norsk-mel
      7. Bli med å feire Fullkornsdagen!

        I dag er det fullkornets dag, og det er mange gode grunner til å feire fullkornet! Kort oppsummert kan vi si at vi vil feire fullkornet fordi fullkorn smaker godt, fullkorn er en viktig kilde til mange næringsstoffer og et sunt kosthold, fullkorn er klimavennlig mat og fullkorn reduserer risikoen for alvorlige sykdommer.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/fullkornsdagen-2023
      8. Cerealfagdagen 2023

        8. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2023. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/cerealfagdagen-2023
      9. Skip O´hoi med 150 bakere

        – Dette er en historisk tur for norske bakere. For første gang kombinerer vi Din Baker-tur med et BKLF-arrangement, sier Gunnar Bakke og Georg Husebæk idet DFDS Seaways legger fra kai i Oslo, på vei til København i strålende sol.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/bransjetur Nyhet
      10. Hvordan påvirker stivelseskvaliteten og falltallet brødkvalitetene?

        Falltallet på hvetemelet har i det siste vært unormalt høyt. I bakeriet fører det til trege deiger, og kanskje til og med flatere brød, inntil vi klarer å justere oss inn. Løsningene for å få opp aktiviteten i deigene kan være flere; få opp temperaturen, tilsette enzymer, eller rett og slett øke gjærmengde.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/hvordan-pavirker-stivelseskvaliteten-og-falltallet-brodkvalitetene Baker og Konditor
      • Forrige
      • Side 73 av 114
      • 1
      • ...
      • 72
      • 73
      • 74
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube