Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1151 resultater:
      1. Kanelbollens dag – en feiring av en elsket klassiker

        Den 4. oktober hvert år feirer vi Kanelbollens dag, en svensk tradisjon som har spredt seg til flere land, inkludert Norge. En perfekt anledning til å teste landslagsbaker Ivar Bakkes nydelige oppskrift!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/kanelbollens-dag--en-feiring-av-en-elsket-klassiker Nyhet
      2. Skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft på agendaen

        Vi gleder oss til å samle bransjen på Baker- og konditorkonferansen i februar! Se foreløpig program - og hold av datoen allerede nå.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skaperkraft-arbeidskraft-og-barekraft-pa-agendaen Nyhet
      3. Høyere nivå enn noen gang

        Torsdag og fredag denne uken skal det norske bakerlandslaget konkurrere om å bli Nordiske mestre i baking. Forrige gang Norge stilte lag i Nordic Bakery Cup var i 2019. Da sikret det norske laget seg gullmedaljen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/hoyere-niva-enn-noen-gang Baker- og konditorlandslaget
      4. Vant treningshelg med Baker- og Konditorlandslaget

        I årets Rogalandsmesterskap for unge bakere og konditorer, var en treningshelg med Baker- og Konditorlandslaget en av premiene. Det var vinnerne i hver kategori, samt beste nykommer, som fikk være med på denne inspirasjonshelgen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/vant-treningshelg-med-baker--og-konditorlandslaget Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      5. Bransjeundersøkelsen 2024

        Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/bransjeundersokelsen-2024 BKLF
      6. Revideringen av norske kostråd i gang

        Helsedirektoratet skal revidere de norske kostrådene. NHO Mat og Drikke har gitt innspill til prosessen på vegne av næringen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/revideringen-av-norske-kostrad-i-gang Nyhet
      7. 33 forslag for å redusere matsvinn

        Like etter nyttår la det regjeringsutnevnte Matsvinnutvalget frem sin rapport for landbruks- og matminister Geir Pollestad og klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen. Her lister de opp 33 forslag som skal bidra til å nå målet om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/33-forslag-for-a-redusere-matsvinn Nyhet
      8. La grovbrødet hjelpe deg å holde nyttårsforsettene.

        Mange har et sunnere og mer bærekraftig kosthold på listen over nyttårsforsetter. Grovbrød er både sunt og bærekraftig, og kan gi både bedre helse og samvittighet.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/la-grovbrodet-hjelpe-deg-a-holde-nyttarsforsettene Helse og kosthold
      9. Regjeringen svikter lærlingeordningen

        Mens Norge først og fremst trenger flere yrkesfagarbeidere, svikter regjeringen lærlingeordningen gjennom drastiske endringer i opplæringsloven.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/larlingeordningen #Næringspolitikk
      10. Innholdsrikt og inspirerende på Cerealfagdagen

        BKLF og Nofima arrangerte denne uken Cerealfagdagen 2023 i Nofima sine lokaler på Ås. Her fikk vi blant annet høre om hvordan den globale situasjonen påvirker norske kornbønder.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/innholdsrikt-og-inspirerende-pa-cerealfagdagen
      • Forrige
      • Side 73 av 116
      • 1
      • ...
      • 72
      • 73
      • 74
      • ...
      • 116
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube