Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1071 resultater:
      1. Har kvalifisert seg til VM

        Mange har sikkert fått med seg at Daniel Sunzenauer er Skandinavias første brød-sommelier. Den 21. mai har han mulighet til å bli verdens første verdensmester i faget.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/har-kvalifisert-seg-til-vm Nyhet
      2. WorldSkills Norway søker prosjektansvarlig

        Vil du være med å inspirere fremtidens yrkesfagarbeidere? Har du erfaring med prosjektarbeid og en brennende interesse for yrkesfag? Se stillingsutlysningen fra Worldskills Norway.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/worldskills-norway-soker-prosjektansvarlig Nyhet
      3. Uforståelig budsjettkutt

        I forslaget til statsbudsjett for 2025 kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse. – I en mediehverdag med så mye feilinformasjon og konspirasjonsteorier om kosthold og helse er det helt feil strategi av regjeringen å kutte i midlene. Forbrukerne trenger mer, ikke mindre, saklig informasjon om hva som bør inngå i et sunt kosthold, mener NHO Mat og Drikke

        https://www.bklf.no/artikler/2024/uforstaelig-budsjettkutt Nyhet
      4. Kanelbollens dag – en feiring av en elsket klassiker

        Den 4. oktober hvert år feirer vi Kanelbollens dag, en svensk tradisjon som har spredt seg til flere land, inkludert Norge. En perfekt anledning til å teste landslagsbaker Ivar Bakkes nydelige oppskrift!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/kanelbollens-dag--en-feiring-av-en-elsket-klassiker Nyhet
      5. Skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft på agendaen

        Vi gleder oss til å samle bransjen på Baker- og konditorkonferansen i februar! Se foreløpig program - og hold av datoen allerede nå.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skaperkraft-arbeidskraft-og-barekraft-pa-agendaen Nyhet
      6. Langtidshevet grov familiepizza

        Skal du lage pizza i helgen? Her har du oppskrift på en klassisk langpannepizza som både er sunn og smaksrik, da den har grovmel i bunnen og litt grønnsaker i pizzasausen. Denne familiepizzaen er en stor slager hjemme hos landslagstrener Erlend Volden.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/langtidshevet-grov-familiepizza Andre artikler , Brød, Småbakst
      7. Surdeigsbrød med emmer

        Dette er et brød for de som vil utfordre seg på et helt nytt nivå innenfor brød bakning hjemme, veien til et perfekt resultat kan være vanskelig, men slutt resultatet er helt klart verdt strevet med tanke på smak, tekstur og lærdom.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/surdeigsbrod-med-emmer Andre artikler , Brød
      8. Laktosefri brioche-focaccia med bær, marsipancrumble og skivede mandler

        Denne focacciaen med marsipan og bær kan nytes som en dessert, eller når tid som helst du måtte få lyst på noe godt.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/laktosefri-brioche-focaccia-med-bar-marsipancrumble-og-skivede-mandler Andre artikler , Brød, Småbakst
      9. Brytebrød

        Dette brytebrødet kan brytes, eller skjæres opp som et vanlig brød. Slik passer det perfekt til grilling siden det er lett å bryte av en bit, men du kan likså godt skjære det opp og bruke det til reker.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/brytebrod Andre artikler , Brød
      10. Saftig sjokoladekake med kirsebær

        En god og saftig sjokoladekake er aldri feil. I denne oppskriften har jeg smaksatt og pyntet kaken med kirsebær.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/saftig-sjokoladekake-med-kirsebar Andre artikler , Kaker
      • Forrige
      • Side 77 av 108
      • 1
      • ...
      • 76
      • 77
      • 78
      • ...
      • 108
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube