-
Har kvalifisert seg til VM
Mange har sikkert fått med seg at Daniel Sunzenauer er Skandinavias første brød-sommelier. Den 21. mai har han mulighet til å bli verdens første verdensmester i faget.
-
WorldSkills Norway søker prosjektansvarlig
Vil du være med å inspirere fremtidens yrkesfagarbeidere? Har du erfaring med prosjektarbeid og en brennende interesse for yrkesfag? Se stillingsutlysningen fra Worldskills Norway.
-
Uforståelig budsjettkutt
I forslaget til statsbudsjett for 2025 kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse. – I en mediehverdag med så mye feilinformasjon og konspirasjonsteorier om kosthold og helse er det helt feil strategi av regjeringen å kutte i midlene. Forbrukerne trenger mer, ikke mindre, saklig informasjon om hva som bør inngå i et sunt kosthold, mener NHO Mat og Drikke
-
Kanelbollens dag – en feiring av en elsket klassiker
Den 4. oktober hvert år feirer vi Kanelbollens dag, en svensk tradisjon som har spredt seg til flere land, inkludert Norge. En perfekt anledning til å teste landslagsbaker Ivar Bakkes nydelige oppskrift!
-
Skaperkraft, arbeidskraft og bærekraft på agendaen
Vi gleder oss til å samle bransjen på Baker- og konditorkonferansen i februar! Se foreløpig program - og hold av datoen allerede nå.
-
Langtidshevet grov familiepizza
Skal du lage pizza i helgen? Her har du oppskrift på en klassisk langpannepizza som både er sunn og smaksrik, da den har grovmel i bunnen og litt grønnsaker i pizzasausen. Denne familiepizzaen er en stor slager hjemme hos landslagstrener Erlend Volden.
-
Surdeigsbrød med emmer
Dette er et brød for de som vil utfordre seg på et helt nytt nivå innenfor brød bakning hjemme, veien til et perfekt resultat kan være vanskelig, men slutt resultatet er helt klart verdt strevet med tanke på smak, tekstur og lærdom.
-
Laktosefri brioche-focaccia med bær, marsipancrumble og skivede mandler
Denne focacciaen med marsipan og bær kan nytes som en dessert, eller når tid som helst du måtte få lyst på noe godt.
-
Brytebrød
Dette brytebrødet kan brytes, eller skjæres opp som et vanlig brød. Slik passer det perfekt til grilling siden det er lett å bryte av en bit, men du kan likså godt skjære det opp og bruke det til reker.
-
Saftig sjokoladekake med kirsebær
En god og saftig sjokoladekake er aldri feil. I denne oppskriften har jeg smaksatt og pyntet kaken med kirsebær.