-
Hva vil den nye forskriften bety for din bedrift?
Den nye forskriften som skal beskytte barn og unge mot markedsføring av usunn mat og drikke trådte i kraft lørdag 25. oktober. Forskriften grunner i matlovens overordnede formål om å fremme helse, men har fått kritikk blant annet for å være utydelig og vanskelig å forstå.
-
Støtt opp om norske bakerier
16. oktober feirer vi verdens brøddag. Men hvorfor skal vi bry oss om brød? Norske brød er både klimavennlige, bærekraftige og næringsrike. Og de har en særlig plass i norsk kosthold og kulturtradisjon. Det skal vi takke den lokale, norske bakeren for.
-
Klart for Rogalandsmesterskapet 2026
Stavanger og Omegn Baker- og Konditorlaug inviterer til Rogalandsmesterskapet i baker-og konditorfagene for ellevte gang! Konkurransen går av stabelen 31. januar 2026, og interesserte inviteres nå til å melde seg på.
-
Baker- og konditorkonferansen 2026
17. februar 2026 inviterer BKLF hele bransjen til årets viktigste møteplass. Den årlige baker- og konditorkonferansen byr på gode foredrag og sosialt samvær, så meld deg på nå for å sikre deg en plass!
-
Skal jobbe for en bærekraftig organisasjon
Denne uken hadde Norges Konditor- og Bakersvenner (NKB) et møte for å diskutere og fastsette veien videre for svenneklubben. Leder, Einar Martin Kålen, er glad for de avgjørelsene som ble tatt, og ser positivt på at de nå skal jobbe for en sterkere organisasjon.