Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1131 resultater:
      1. Lidenskapen for håndverket ble god butikk

        I den vesle bygda Mosby i Kristiansand kommune, ligger Moseid Bakeri omringet av grønne åser. Selv om finalisten i Årets Bakeri 2025 har gjort store endringer i bakeriet, er det en reise tilbake i tid å komme inn i det gamle Torridalstunet, et steinkast fra elven Otra.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/lidenskapen-for-handverket-ble-god-butikk Bli kjent med , Baker og Konditor
      2. Visma Innkjøpsportal

        Vi ønsker at du og din bedrift skal lykkes med lønnsomme innkjøp. BKLF har derfor inngått en avtale med Visma Innkjøpssamarbeid som gir deg tilgang til markedets beste innkjøpsavtaler.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/visma-innkjopsportal Nyhet , Medlemskap og fordeler, Innkjøpsavtaler
      3. For Roger ble løsningen fagbrev på jobb

        Mange ufaglærte jobber i bedrifter i Norge, men ved å formalisere kompetanse følger det mange fordeler. Fagbrev på jobb er en mulighet for ufaglærte voksne som ønsker å ta fag- eller svennebrev i yrket sitt.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/for-roger-ble-losningen-fagbrev-pa-jobb Fagutdanning
      4. Møt rekruttene på Baker- og konditorlandslaget

        Her får du hilse på de fire konditor-rekruttene: Hanne, Mari, Signe Kristine og Andrea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/mot-rekruttene-pa-konditorlandslaget Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      5. Anbefaling om tilsetning av jod i bakverk

        Fra juni 2025 anbefaler Helsedirektoratet at alt husholdningssalt og alt salt som blir brukt i brød og andre ikke-søte bakervarer tilsettes 20 µg jod per gram salt. Produsenter oppfordres også til å tilsette jod til vegetabilske alternativer til melk.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/anbefaling-om-tilsetning-av-jod-i-bakverk Helse og kosthold
      6. Baker- og Konditorlandslaget: møt Victoria Gravdal

        Det var tilfeldigheter som førte til at Victoria valgte konditoryrket, men hun har aldri angret på det valget. Nå er hun inne i sitt tredje år på landslaget og drømmer om Coupe du Monde de la Pâtisserie.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/baker--og-konditorlandslaget-mot-victoria-gravdal Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      7. Møt utøverne på det norske baker- og konditorlandslaget

        Det norske baker- og konditorlandslaget representerer bransjens beste og mest dedikerte bakere og konditorer. De kommende ukene skal vi presentere alle landslagsutøverne på våre nettsider, slik at dere kan bli bedre kjent med disse dyktige menneskene.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/mot-utoverne-pa-det-norske-baker--og-konditorlandslaget Baker- og konditorlandslaget
      8. Vinnerne av Skole-NM 2025 er kåret!

        Oda Sivertsen og Mina Karlsen Faarlund ble vinnerne i henholdsvis konditorfaget og bakerfaget da Skole-NM ble arrangert på Tangen videregående skole i Kristiansand 23. - 24. april.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/skole-nm Fagutdanning
      9. Høye strømpriser skaper usikkerhet for bedriftene

        NHO Mat og Drikke er urolig for at regjeringens forslag om Norgespris kan bidra til økte strømpriser for næringslivet. Les deres kommentar her.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/urolig-for-at-norgespris-gir-okte-strompriser Nyhet , Politikk og myndighetskontakt
      10. Inspirerende bakerisafari i Stavanger

        Bakerisafarien i Stavanger ble en inspirerende og sosial tur for Svenneklubben. Stavanger har mye spennende å by på av både gamle og nye bakerier og serveringssteder.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/inspirerende-bakerisafari-i-stavanger Nyhet , Arrangementer
      • Forrige
      • Side 86 av 114
      • 1
      • ...
      • 85
      • 86
      • 87
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube