Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Yoghurtrand

        Nå når det går mot sommer, og det er fint vær ute har en ikke lyst til å bruke mye alt for mye tid inne på å lage dessert. Da passer Yoghurtrand helt perfekt. Den er lett å lage og er veldig god.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/yoghurtrand Andre artikler , Dessert
      2. Pavlova

        Pavlova er den perfekte sommerdesserten, og nå når vi har vært så heldige å få sommeren på forskudd, hvorfor ikke diske opp med en frisk og lekker porsjonspavlova for å toppe helgens grillmåltid? Ja, takk!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/pavlova Andre artikler , Kaker
      3. Lussekatter

        Disse lussekattene er utrolig gode, og for å få maksimalt ut av smaken, må du bløtlegge safranen i cognac dagen i forveien.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/lussekatter Andre artikler , Småbakst
      4. Multe på rømme med mandelkake

        Nå når det går mot høst, er det mye bær å finne i skogen. Har du multe så er denne desserten lett å lage og veldig god.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/multe-pa-romme-med-mandelkake Andre artikler
      5. Brownie Cookies

        Myke og digge cookies med et hint av havsalt er en slager hos både unge og gamle. Disse passer til enhver tid, og trenger man egentlig en anledning til å lage de?

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/brownie-cookies Andre artikler , Småbakst
      6. Utdanning i utlandet

        BKLF samarbeider med flere skoler i utlandet, og dersom du ønsker å ta et kurs eller en utdanning innen baker- og konditorfaget ved en av skolene vi samarbeider med, kan vi hjelpe deg med dette. Vi har også et stipendfond der ansatte i våre medlemsbedrifter kan søke om støtte.

        https://www.bklf.no/Utdanning/utdanning-i-utlandet Fagutdanning
      7. Søtt+Salt bakeri – finalisten som får Bergen til å smake bedre

        Søtt+Salt bakeri er en av tre finalister i årets bakeri 2024. Sammen med resten av Søtt+Salt, ble bergensbakeriet en del av 4service i 2019, men beholdt navnet sitt, som er kjent for de fleste i og rundt "vestlandshovedstaden".

        https://www.bklf.no/artikler/2024/sottsalt-bakeri--finalisten-som-far-bergen-til-a-smake-bedre
      8. Nå kan du melde deg på NM Årets Konditor 2025

        NM i konditorkunst 2025 finner sted på messen UMAMI ARENA i Lillestrøm 18. - 20. mars. Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer nå alle interesserte til å melde seg på konkurransen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/na-kan-du-melde-deg-pa-nm-arets-konditor-2025 Arrangementer
      9. Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

        Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/fagfornyelsen-bakerfaget---modul-3 Kurs
      10. Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger

        Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser for å finne ut mer om hvordan du kan påvirke sluttresultatet? Har du lyst til å lære hvordan du setter opp din egen resept? På dette kurset får du sammen med Erlend Løken Volden gjøre begge deler.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/brodbaking-med-baker--og-konditorakademiet Kurs
      • Forrige
      • Side 17 av 109
      • 1
      • ...
      • 16
      • 17
      • 18
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube