-
Fagtreff bygdemøller
For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet (BKA) gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.
-
NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2024: Mat i spagat
Mat- og drikkeindustrien befinner seg i en spagat mellom forbrukernes krav og forventninger på den ene siden og myndighetenes målsetninger på den andre. Hvordan skal denne industrien navigere i dette krevende landskapet, og hva betyr dette for aktørene i verdikjeden for mat og drikke?
-
Møllerens inspirasjonsdag
Norgesmøllene inviterer årlig kunder og samarbeidspartnere til Møllerens Inspirasjonsdag. Første del av dagen er en konferanse med bidrag fra utvalgte forelesere fra høyskoler, universiteter, trend- og markedsforskning og næringsliv. På kvelden er det festmiddag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris.
-
125-årsjubileum
Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer hele bransjen til jubileumsfest på Grand Hotel i Oslo den 9. september 2023
-
Disse skal konkurrere om å bli "Årets konditor 2023"
De seks finalistene til NM i konditorkunst er nå klare, og vi kan love en spennende og hard konkurranse for å kåre "Årets konditor 2023". Konkurransen går av stabelen på "Umami Arena" i februar.
-
Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3
Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.
-
Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger
Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser for å finne ut mer om hvordan du kan påvirke sluttresultatet? Har du lyst til å lære hvordan du setter opp din egen resept? På dette kurset får du sammen med Erlend Løken Volden gjøre begge deler.
-
Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1
I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.
-
-
BKLF Fagkonferanse i Kristiansand
Konferansen gir et innblikk i tidsaktuelle saker i bransjen og belyser hvilke saker og tjenester BKLF jobber med.