Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1131 resultater:
      1. Fagtreff bygdemøller

        For andre året på rad har Baker- og Konditorakademiet (BKA) gleden av å invitere til fagtreff for lokalmøller, kornbønder og håndverksbakeri. Bakgrunn for fagtreffet er Matkornpartnerskapet sitt mål om 90% norsk mel innen 2030.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/fagtreff-bygdemoller Arrangement
      2. NHO Mat og Drikkes årskonferanse 2024: Mat i spagat

        Mat- og drikkeindustrien befinner seg i en spagat mellom forbrukernes krav og forventninger på den ene siden og myndighetenes målsetninger på den andre. Hvordan skal denne industrien navigere i dette krevende landskapet, og hva betyr dette for aktørene i verdikjeden for mat og drikke?

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/nho-mat-og-drikkes-arskonferanse-2024 Arrangement
      3. Møllerens inspirasjonsdag

        Norgesmøllene inviterer årlig kunder og samarbeidspartnere til Møllerens Inspirasjonsdag. Første del av dagen er en konferanse med bidrag fra utvalgte forelesere fra høyskoler, universiteter, trend- og markedsforskning og næringsliv. På kvelden er det festmiddag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/mollerens-inspirasjonsdag
      4. 125-årsjubileum

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer hele bransjen til jubileumsfest på Grand Hotel i Oslo den 9. september 2023

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/125-arsjubileum
      5. Disse skal konkurrere om å bli "Årets konditor 2023"

        De seks finalistene til NM i konditorkunst er nå klare, og vi kan love en spennende og hard konkurranse for å kåre "Årets konditor 2023". Konkurransen går av stabelen på "Umami Arena" i februar.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/arets-konditor-2023 Konkurranse
      6. Fagfornyelsen i bakerfaget - modul 3

        Modul 3 er siste kurs i rekken om fagfornyelsen i bakerfaget. Kurset vil gå over to dager, og teori og praksis vil være innflettet i hverandre. I denne modulen vil vi ha fokus på indirekte deigføring, med bruk av gjærbaserte fordeiger, skåldinger og surdeig.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/fagfornyelsen-bakerfaget---modul-3 Kurs
      7. Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger

        Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser for å finne ut mer om hvordan du kan påvirke sluttresultatet? Har du lyst til å lære hvordan du setter opp din egen resept? På dette kurset får du sammen med Erlend Løken Volden gjøre begge deler.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/brodbaking-med-baker--og-konditorakademiet Kurs
      8. Fagfornyelsen konditorfaget - modul 1

        I dette kurset ønsker vi å inspirere lærere på neste års vg2 baker- og konditorfag til hvordan man kan pirre elevers utforskertrang og hvordan de kan forstå konditorfaget.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/inspirasjonskurs-for-fagfornyelsen-i-konditorfaget-modul-1-ole-vigs Kurs
      9. Kurs i kjevlede deiger

        Kurs i kjevlede deiger beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-kjevlede-deiger-23-mars Kurs
      10. BKLF Fagkonferanse i Kristiansand

        Konferansen gir et innblikk i tidsaktuelle saker i bransjen og belyser hvilke saker og tjenester BKLF jobber med.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/bklf-fagkonferanse-kristiansand Arrangement
      • Forrige
      • Side 23 av 114
      • 1
      • ...
      • 22
      • 23
      • 24
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube