-
Utdanning i utlandet
BKLF samarbeider med flere skoler i utlandet, og dersom du ønsker å ta et kurs eller en utdanning innen baker- og konditorfaget ved en av skolene vi samarbeider med, kan vi hjelpe deg med dette. Vi har også et stipendfond der ansatte i våre medlemsbedrifter kan søke om støtte.
-
Mesterbakeren – finalisten som forsyner hele Norge
Historien til Mesterbakeren startet i Stavanger i 1986. Det var familien Finnestad som grunnla det lokale bakeriet på Godeset, og det ble tidlig etablert kontakt med REMA 1000. Etter det utviklet Mesterbakeren seg raskt til å bli en landsdekkende bakerikjede.
-
Bli kjent med Garçon
I den ærverdige stasjonsbygningen i Lillestrøm, åpnet Garçon dørene i 2007. Etter hvert åpnet Garçon express i andre enden av bygningen, caféen på Fjellhamar og et utsalg i Helsebygget i Lillestrøm. I januar i år kjøpte eierselskapet til Garçon gamle Willys Conditori i Lundsalléen; da hadde Garçon for lengst vokst ut av bakeriet på "bakrommet" på togstasjonen.
-
Bli kjent med Harstadbotn Bakeri & Konditori
I Harstad ligger et sjarmerende håndverksbakeri med tradisjoner så sterke, at hjemlengtende Harstadværinger fikk et av Oslos største bakerier til å produsere sirupskaka deres til jul.
-
Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig
Programmet for Cerealfagdagen 2019 er klart, og mange spennende foredragsholdere er på plass. Suksessen fra fjoråret – Bakeskolen, blir med videre; i år med vekt på havre og gamle kornsorter.
-
Caroline Mo Vik
Caroline Mo Vik er utøver på konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun på Thon Hotel Sandven.
-
Andreas Kvarme
Andreas Kvarme er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos Ille brød.
-
Remy Corbet
Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.
-
Svanhild Ottosen
Svanhild Ottosen er koordinator for baker- og konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun som kvalitetsleder hos Mesterbakeren.