Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. Utdanning i utlandet

        BKLF samarbeider med flere skoler i utlandet, og dersom du ønsker å ta et kurs eller en utdanning innen baker- og konditorfaget ved en av skolene vi samarbeider med, kan vi hjelpe deg med dette. Vi har også et stipendfond der ansatte i våre medlemsbedrifter kan søke om støtte.

        https://www.bklf.no/Utdanning/utdanning-i-utlandet Fagutdanning
      2. Nøkkeltall og informasjon

        https://www.bklf.no/organisasjon/lamell-artikler/nokkeltall-og-informasjon Andre artikler
      3. Mesterbakeren – finalisten som forsyner hele Norge

        Historien til Mesterbakeren startet i Stavanger i 1986. Det var familien Finnestad som grunnla det lokale bakeriet på Godeset, og det ble tidlig etablert kontakt med REMA 1000. Etter det utviklet Mesterbakeren seg raskt til å bli en landsdekkende bakerikjede.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/mesterbakeren--finalisten-som-forsyner-hele-norge
      4. Bli kjent med Garçon

        I den ærverdige stasjonsbygningen i Lillestrøm, åpnet Garçon dørene i 2007. Etter hvert åpnet Garçon express i andre enden av bygningen, caféen på Fjellhamar og et utsalg i Helsebygget i Lillestrøm. I januar i år kjøpte eierselskapet til Garçon gamle Willys Conditori i Lundsalléen; da hadde Garçon for lengst vokst ut av bakeriet på "bakrommet" på togstasjonen.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/bli-kjent-med-garcon Bli kjent med , Bli kjent med
      5. Bli kjent med Harstadbotn Bakeri & Konditori

        I Harstad ligger et sjarmerende håndverksbakeri med tradisjoner så sterke, at hjemlengtende Harstadværinger fikk et av Oslos største bakerier til å produsere sirupskaka deres til jul.

        https://www.bklf.no/artikler/bli-kjent-med/harstadbotn-bakeri-og-konditori Bli kjent med , Bli kjent med
      6. Cerealfagdagen 2019 – Lokalt, Ekte og Bærekraftig

        Programmet for Cerealfagdagen 2019 er klart, og mange spennende foredragsholdere er på plass. Suksessen fra fjoråret – Bakeskolen, blir med videre; i år med vekt på havre og gamle kornsorter.

        https://www.bklf.no/artikler/2019/cerealfagdagen-2019--lokalt-ekte-og-barekraftig Nyhet , Arrangementer
      7. Caroline Mo Vik

        Caroline Mo Vik er utøver på konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun på Thon Hotel Sandven.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/baker-og-konditorlandslaget-2022/caroline-mo-vik Baker- og konditorlandslaget
      8. Andreas Kvarme

        Andreas Kvarme er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos Ille brød.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/andreas-kvarme Baker- og konditorlandslaget
      9. Remy Corbet

        Remy Corbet er lagtrener for bakerlandslaget. Han jobber til daglig som produktsjef hos Mesterbakeren AS i Oslo.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/remy-corbet Baker- og konditorlandslaget
      10. Svanhild Ottosen

        Svanhild Ottosen er koordinator for baker- og konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun som kvalitetsleder hos Mesterbakeren.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/svanhild-ottosen Baker- og konditorlandslaget
      • Forrige
      • Side 25 av 106
      • 1
      • ...
      • 24
      • 25
      • 26
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube