-
Nordic Bakery Cup
I september er det klart for Nordic Bakery Cup 2023 i Weinheim, Tyskland. Det norske laget er tittelforsvarer, og det er en oppgave de tar seriøst.
-
-
Cerealfagdagen webinar 2021
I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. Først ut er et gratis webinar over to timer. I oktober satser vi på å igjen kunne møtes i Nofima sine lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.
-
Webinar: Ny opplæringslov og krav til bedrifter og opplæringskontor
BKLF inviterer til månedlige frokost-webinarer for våre medlemmer hvor vi vil løfte frem aktuelle temaer for bransjen. Første webinar har den nye opplæringsloven som tema. Logg deg inn i medlemsportalen for å få tilgang til Teams-lenken.
-
GastroNord 2024 i Stockholmsmässan
Mat, drikke og nye trender er det GastroNord 2024 handler om. Få innblikk i de nyeste tankene om fremtidens mat og drikke, nye teknikker og spennende smaksprøver.
-
Informasjonsmøte for elever og foresatte
Informasjon om utdanningstilbudet for Restaurant- og matfag. Dato ikke endelig fastsatt.
-
Croissanten er mitt favorittprodukt
30. januar er croissantens dag og vi feirer den selvfølgelig med en perfekt croissant. Det florerer av myter om dette høyt elskede bakverket, og en av dem er at franskmennene spiser croissanter til frokost hver dag. Sannheten er at for de fleste nytes den som frokost i helger og ferier, men det finnes alltid unntak.
-
Konditorkunstneren
På kjøleskapsdøra hjemme hos Sverre Sætre har kona hengt opp en lapp. Der står det: «Ta det med ro, du har ikke kontroll uansett.» Det er ikke helt sant. For én ting har Sverre full kontroll på: konditorkunsten sin.
-
Drømmer om sitt eget lille sted
Trude Beate Brendehaug er utnevnt til bransjeambassadør for den norske baker- og konditorbransjen. Hun er utdannet både baker og konditor, og gjennom sine syv år på Baker- og Konditorlandslaget har Trude Beate vunnet medalje i tre internasjonale mesterskap! Nå er bronsevinneren fra Coupe du Monde de la Boulangerie i tenkeboksen.
-
Konditoren som ikke er så glad i søtsaker
I 2022 tok hun bronse med bakerlandslaget i VM, Coupe du Monde de la Boulangerie, og i 2023 vant hun sølv med konditorlandslaget i VM, iba UIBC-Cup. I 2024 skal Xiao Juan Peng ha en velfortjent pause både fra konkurranse og landslaget.